Fenrir_14 825 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 1 godzinę temu, jankooo napisał(a): W co będziesz grał jak już stwierdzono, że nie ma w co? Aktualnie w Battlefield 6. Ale poza tym mam sporo zaległości i zaraz kolejne tytuły wychodzą więc ja nie narzekam
lukadd 2 912 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Polecam indory Sea of Stars 4k 32Waty z 4090tki A taki wielki AAA tytuł na który czekaliśmy latami Czyli wielki Starfield. Co prawda po UV może i nie brał zbyt dużo papu, ale za to jaka ta grafa piękna, jak adekwatna do wymagań I tak dzisiaj wygląda 99% gier AAA, a nawet jak mają lepszą grafę to i tak gameplay jest do dupy i szkoda tracić czasu na takie granie. ULTRA max detale 4k gaming Edytowane 6 Listopada przez lukadd 4
Kadajo 7 410 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): W 99% gier zobaczysz te 600W jak świnia niebo. Im dalej w las tym więcej gier będzie cisnęło RTX 5090, zobacz jak dziś wygląda chociażby obciążenie RTX 3090 Ti.
DżonyBi 1 969 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Im dalej w las tym więcej gier będzie cisnęło RTX 5090, zobacz jak dziś wygląda chociażby obciążenie RTX 3090 Ti. Ale ja tego nie zobaczę bo mam kaganiec na ~450W. A jak zacznie 5090 niedomagać to i 700W mu nie pomoże. Ja Wam nie wklejam moich testow/screenów (wyjątek zrobiłem z Wukongiem, bo @maxmaster027 potrzebował pomocy), bo naprawdę szkoda mi czasu. Wy wiecie już wszystko najlepiej. Edytowane 6 Listopada przez DżonyBi
Kadajo 7 410 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Ale ja nie mowie o tobie tylko ogólnie. Cały czas uważasz ze sprawa się kreci wokół ciebie... Nikogo nie interesuje co ty robisz z karta, liczy się stock i TDP.
janek25 191 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 4 minuty temu, DżonyBi napisał(a): W 99% gier zobaczysz te 600W jak świnia niebo. jakby nie bios o byś wskoczył wyzej
DżonyBi 1 969 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Nie kreci się wokół mnie. Wklejam większość screenów z internetu. Wypowiadam się na temat 5090, bo ja mam. Ty ewidentnie masz z czymś problem. 5 minut temu, janek25 napisał(a): jakby nie bios o byś wskoczył wyzej I co z tego? Jaz za tym niema już przyrostu wartego tych watów. Daj Pan spokój. Z 4090 też możesz zdjąć kaganiec. I co? I 💩💩💩 Edytowane 6 Listopada przez DżonyBi
janek25 191 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Od zawszem mam problem z miekkim kręgosłupem u ludzi Jeszcze nigdy nie zdarzyło sie ze G wlozone do słoiczka nazwałem nutellla Dla ciebie to minus dla mnie plus Edytowane 6 Listopada przez janek25 2 1
Doamdor 1 782 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) @Kadajo Wszyscy siedzimy po uszy w , a w 2027 r. na premierze RTX 60xx szambo wyleje. Edytowane 6 Listopada przez Doamdor 1
Kadajo 7 410 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 10 minut temu, DżonyBi napisał(a): Nie kreci się wokół mnie. Wklejam większość screenów z internetu. Wypowiadam się na temat 5090, bo ja mam. Ty ewidentnie masz z czymś problem. Ja nie mam z niczym problemu. Ja nie wchodzę nagle do tematu tutaj i pokazuje coś i mowie, zobaczcie 5090 lipa... To ty w kolko to robisz tylko w druga stronę. Teraz, Doamdor napisał(a): @Kadajo Wszyscy siedzimy po uszy w , a w 2027 r. na premierze RTX 60xx szambo wyleje. A niech się wszytko wali i pali, olewam to 1
Qrdello 826 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Panowie, przykryliście wojenką moje bardzo istotne pytanie to czy mój 5070ti płonie
janek25 191 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Moge ci zasymulować płonięcie ,przywieź
DżonyBi 1 969 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) 21 minut temu, Kadajo napisał(a): To ty w kolko to robisz tylko w druga stronę Nic nie robię. To tobie się tak wydaje. Stwierdzam fakty, a Ty podsumowujesz zawsze tak samo. "Kupa" Uważaj, bo jak będziesz to sobie powtarzal cały czas to się może spełnić. Edytowane 6 Listopada przez DżonyBi
Kadajo 7 410 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 10 minut temu, Qrdello napisał(a): Panowie, przykryliście wojenką moje bardzo istotne pytanie to czy mój 5070ti płonie Nie, wydaje mi się ze to pozostałość odlewu @DżonyBi
Qrdello 826 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Tragedia polega na tym, że widziałem dzisiaj podobny post na FB dotyczący chyba Aorusa jakiegoś 5070ti, i człowiek sobie durnoty nabija do głowy w sumie i tak mnie nie ominie zmiana zasilacza na 3.1, to ta decyzja się tylko przyspieszy
jankooo 253 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): Uważaj, bo jak będziesz to pisał cały czas to się może spełnić. 3
Kadajo 7 410 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada @Qrdello pamiętaj ze jakby się co działo z wtyczka albo gniazdem to od wewnątrz ze tak napisze: 1
Qrdello 826 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Poprawiłem mocowania, na obciążeniu temperatury sprawdziłem - przewody nie przekroczyly 50C na zewnątrz, więc nie ma powodu tam się nic topić. Natomiast sam fakt, że ten rozgaleznik mi pół budy zajmuje to mnie do kupna zasilacz skłania. To od razu zapytam, Seasonic G4-850 czy MSI MPG A850G ?
janek25 191 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 2 minuty temu, Qrdello napisał(a): na obciążeniu temperatury sprawdziłem - przewody nie przekroczyly 50C na zewnątrz, to i tak dużo
Kadajo 7 410 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Najlepiej dać jakiś nawiew na te rejony.
Qrdello 826 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Wieje na nie ciepłe powietrze z karty, w dodatku mierzyłem domowym termometrem bo nie mam niestety nic nawet półprofesjonalnego. W dotyku były ciepłe, ale nie gorące w żadnym wypadku.
Kadajo 7 410 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Raczej miałem na myśli jakiś nawiew powietrza chłodnego 1
jankooo 253 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Poza wyglądem to te dedykowane kable nic nie zmieniają- przypadki stopień były zarówno z przejściówkami jak i kablami prosto od zasilacza np ostatnio MSI. Ja mam przejściówka dodawaną do karty i ona ma jeden plus. Jak się upali to normalnie reklamuje a z dedykiem już mogą się wypierać, że używałeś nie certyfikowanych przez nich kabli...
Qrdello 826 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Jak się upali kabel to ciul, gorzej jak się upali gniazdo
Rekomendowane odpowiedzi