Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gigabyte RTX5070Ti Gaming OC w RTV Euro AGD:

- karta 3989zł

- drugi dowolny item z oznaczeniem "-50zł za każde wydane 500zł" za kilkanaście zł (tak by całość przekroczyła 4000zł, może być np. najtańsza klawiatura)

- za oba ww. nabija rabat: -400zł (tylko dzisiaj do godz. 23:45 !)

- dodatkowy kod rabatowy za założenie nowego konta na ichniej stronie: -80zł

- bez dalszych kombinacji wychodzi 3509zł za samą kartę

- przy braniu na 30 rat z promocją "dwie pierwsze raty gratis" GPU wychodzi ok. 3290zł (+bonus za inflację w tym okresie)

Dual-Bios, RGB, 48 miesięcy gwarancji po rejestracji na stronie Gigabyte, max. power limit 116% (350W), długość 340mm, szerokość 140mm, grubość 70mm, wg testów blacka kultura pracy topowa (Bios Quiet: GPU 61C, VRAM 64C, ~1100rpm):

Edytowane przez Paw79
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Paw79 napisał(a):

Gigabyte RTX5070Ti Gaming OC w RTV Euro AGD:

- karta 3989zł

- drugi dowolny item z oznaczeniem "-50zł za każde wydane 500zł" za kilkanaście zł (tak by całość przekroczyła 4000zł, może być np. najtańsza klawiatura)

- za oba ww. nabija rabat: -400zł (tylko dzisiaj do godz. 23:45 !)

- dodatkowy kod rabatowy za założenie nowego konta na ichniej stronie: -80zł

- bez dalszych kombinacji wychodzi 3509zł za samą kartę

- przy braniu na 30 rat z promocją "dwie pierwsze raty gratis" GPU wychodzi ok. 3290zł (+bonus za inflację w tym okresie)

Dual-Bios, RGB, 48 miesięcy gwarancji po rejestracji na stronie Gigabyte, max. power limit 116% (350W), długość 340mm, szerokość 140mm, grubość 70mm, wg testów blacka kultura pracy topowa (Bios Quiet: GPU 61C, VRAM 64C, ~1100rpm):

Szacun ze Ci sie chcialo to opisac.

Promka w stylu pro-konsumenckim:
odmow 3 zdrowaski
zaloguj sie na konto
zapisz sie na newsletter
wyloguj sie i zresetuj kompa

zadzwon na infolinie i podaj haslo KURWA ILE JESZCZE

zaloguj sie na kompie i wrzuc karte do koszyka

odpal apke na telefonie i kliknij 'raty'

dokoncz wniosek o raty na przez strone

skonczone, KARTA JEST JUZ W DRODZE DO CIEBIE! %-)

• Like 2
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano

@oldfashioned

Bez rat to tam nie ma nic skomplikowanego.

Zakładasz konto na RTV Euro AGD, po ok. 5-10min. dostajesz kod rabatowy -5% (max. -80zł) za rejestrację na swojego maila.

Dodajesz do koszyka wybraną kartę plus drugą rzecz objętą promocją "-50zł za każde wydane 500zł".
Wpisujesz kod z maila, reszta zniżek nalicza się automatycznie przy przechodzeniu do procesu płatności.

I tyle.

Z ratami to już rzeczywiście jest więcej zabawy, bo wiąże się to z wypełnianiem wniosku kredytowego, potwierdzaniem zatrudnienia, itd.

Opublikowano

@oldfashioned to idealnie pokazuje że nie ty kupujesz towar, ale sam jesteś towarem :D ja jak ogia unikam takich kombinacji. W ogóle jak płacisz gotówką to już jesteś przegrywam, w media expert jakiś czas temu była opcja płatności przy odbiorze, ostatnio miałem RTXa w koszyku i nie ma opcji płatności przy odbiorze, only przelew. 

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, Bodhi napisał(a):

@oldfashioned Też nie mogę tego pojąć, zamiast normalnej obniżki takie hopki i cuda....

Jest tak po to żeby cię przyciągnąć do danego sklepu bo niby jest jakaś promocja ale jak się wczytasz to aż głowa boli i się odechciewa więc liczą, że machniesz ręką i kupisz u nich skoro już na tej stronie jesteś i się zastanawiasz nad zakupem. Ja już dawno olałem peppera i takie kombinacje bo naklikasz się jak głupi a zaoszczędzisz parę groszy przy cenie całkowitej. Tak samo przy sprzedaży, żeby trzymać cenę i nie zejść nawet 50-100zł żeby mieć już grat zalegający w domu z głowy. No ale szukanie "okazji" to nasz sport narodowy :D

Opublikowano

Myślę, że nie masz racji, co do peppera, tam masz wszystko, zarówno prawdziwe promocje, jak i kombinacje. Myślę, że dobry portal informacyjny i dowiadujesz się wcześniej niż inni.

Opublikowano

Tylko ja na nic nigdy nie poluję, bo szkoda mi na to czasu i energii. Kupuję jak mam ochotę albo potrzebę. Ba, jak kupuję coś droższego to wolę nawet czasem lekko przepłacić względem najtańszej oferty byleby w razie jakiś problemów ze sprzętem mieć możliwość wygodnie to zwrócić czy zareklamować. 

Opublikowano

Przy obecnych cenach za 5070Ti, dziwie sie, że niektorzy dalej mecza 4070Ti/4070S/4070, jeszcze 4070Ti Super i 16GB vram mozna zrozumiec, ze karta jest wystarczajaca sporo ramu. Ale na tych promkach pomimo, że nie jest to zakup tak przyjemny jak wylozyc gotkwe i wyjsc z karta, tylko 100 krokow do tego jak taniej kupic, to i tak sie oplaca. 

Opublikowano (edytowane)

5070Ti jest jakieś 20% mocniejsza od 4070Ti... To niczego nie zmienia. Nawet 4080 ma problem przegonić bez OC. 

4070S/4070 ok, ale Ti daj spokój, zmiana dla zmiany. 

Edytowane przez galakty
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@maxmaster027 5070Ti w takim 1440p jak większość siedzi w średnim segmencie to raptem średnio ~20% do przodu względem 4070Ti w gierkach na fps i stock nastawach :E Przy OC do ~25% dojdzie przewaga, ale do OC też trzeba lepszą droższą wersję kupić, aby nie wyła śmigłami :E 

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 1
Opublikowano

Jestem idiotą i wziąłem 5080 FE z dzisiejszego re-stocku, jeśli faktycznie pojawią się SUPERKi w niedalekiej przyszłości w podobnej cenie lub RTX 6000 wgniecie wydajnościowo blackwelle to sobie będę pluł w brodę. Wszystko w nadziei że ominę w ten sposób nadchodzące zwyżki (tfu)