Widzę że narzekanie na małolatów trwa najlepsze ale zapominacie jak to z nami było. Może telefony za naszych czasów nie miały możliwości korzystania z internetu jak te dzisiejsze ale na nas też tak narzekano.
@Suchy211 już do wielu lat święta Bożego Narodzenia są wspólnym czasem radości i szczęścia zarówno dla wierzących jak i niewierzących... Zaryzykuję tezę, że nawet wierzący w 80% obchodzą jak niewierzący tj. nie idą na pasterkę (choć ta nieobowiązkowa) ale też nie idą do kościoła w I albo II dzień co jest obowiązkowe . Sam zaliczam się do tej grupy choć jestem osobą wierzącą, ale nie do końca jestem przekonany czy KK przekazuje to w 100% jak jest naprawdę Wiem... 600 lat temu miałbym za to wjazd świętej inkwizycji o 6 rano. Dzisiaj mogę o tym pisać publicznie Z pewnością cały cywilizowany świat przyswoił sobie te święta na swój sposób. Nawet w Azji, przecież nie chrześcijańskiej są wszędzie symbole tych świąt. To święto jest świętem wszystkich. Po prostu.
Hybrydę się bierze po to by mało paliła.
Może na postoju doładowywać akumulator, a w czasie jazdy utrzymywać silnik na wolnych obrotach, co powinno bardzo zwolnić rozładowanie akumulatora.
Tak, a samochód elektryczny to nie samochód, a muzyka inna niż klasyczna, to nie muzyka.
Oprócz tego że zmienili pamięci z microna na toshiba (kioxia) to później jeszcze jakieś cięcia były? bo jeżeli nie to nadal jest dobry dysk a zmiana pamięci nie zrobiła większej różnicy oprócz wyższych temperatur z tego co pamiętam
Rekomendowane odpowiedzi