lechoo84 18 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Jedynie kasa dłużej zamrożona.... Swoją drogą powinni wziąć się za takich "patosprzedawców". Rozumiem jeszcze jak wpadnie błąd cenowy i jest on oczywisty. Ale jak wystawiony jest towar jako dostępny, cena nie budzi podejrzenia że to błąd, sklep chętnie przytulił kasę za zamówienie, to w sytuacji gdy zamówienie chcą anulować bo brak towaru powinni klientowi zwracać środki powiększone o np. 5%. Jak biorę kredyt z banku to nawet spłacając całość dzień później muszę haracz zapłacić, a sklepy w taki sposób pięknie kredytują się darmowo kosztem klientów. Edytowane 2 godziny temu przez lechoo84
Zhao 631 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 25 minut temu, lechoo84 napisał(a): Rozumiem jeszcze jak wpadnie błąd cenowy i jest on oczywisty Dokładnie tu nie ma mowy o wytrychu a bo błąd cenowy - towar długo wisiał w cenie 12600 a potem 13800...więc to świadome działanie - to nie jest towar za 5 złotych tylko grube tysiące 32 minuty temu, Tornado3 napisał(a): Bierz kasę bo jeszcze Ci cegłę podrzucą Czekam na to - byłaby afera na całe ITH +wykop +niusy jak to sklep działa na szkodę kupującego Wyciek danych przy tym to pikuś
Doamdor 1 995 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, Zhao napisał(a): No to idziemy na wojnę... Odpisałem,że się nie zgadzam na anulowanie/pieniądze wpłacone - chcę towar za który zapłaciłem Jak kupowałeś przez allegro, zgłoś to. Edytowane 1 godzinę temu przez Doamdor
lechoo84 18 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Zhao 12.600 a 13.800 to nie jest różnica, która by wskazywała na błąd cenowy. Raptem 10%. Poza tym RTX5090 Foundersy niewiele powyżej 9k były w listopadzie. Inni producenci też mieli poniżej 10k. Tak więc o błędzie cenowym - przy tych kwotach nie może być mowy.
maxmaster027 948 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Zhao napisał(a): No to idziemy na wojnę... Odpisałem,że się nie zgadzam na anulowanie/pieniądze wpłacone - chcę towar za który zapłaciłem Ale fikołki robią, to równie dobrze mogli dac 10k i 100 sztuk miec z tego 1Milion i oddawac przez 2miesiace, a przez te 2 miesiace grac na giełdzie, czy na zakladach jak sie uda to sie uda jak nie to nie. Takie praktyki troche low level....
Rekomendowane odpowiedzi