@hubio
Dzialania dezinformacyjne rosyjskich służb skupiają się także na:
- bredniach o nielegalności urzędu Żeleńskiego (brak wyborów)
- bredniach o Buczy
- bredniach o tym czyją winą jest ta wojna (to powielał m. in. Ptys)
- kretynizmach o memorandum budapeszteńskim, które tutaj prostowalem
i całej reszcie bredni, które wybielają rossje, oczerniają zachód i Ukrainę.
Byc może oni po prostu te brednie łykają, bo są naiwni i nie mają zdolności pozwalających na weryfikację informacji. Może. Ale po co wtedy zabierają głos w dyskusji? I Czmeu agresywnie reagują na próby wyjaśnienia im, że to russkie bzdury?
@huudyy - no przy biurku to w ogóle odpada bo ja gram przed TV. Tylko na tym fotelu co dałem fotkę. Ten playseat zacna sprawa. Widzę za ok 1200zł do kupienia. Rozważałem wersję ekonomiczną za 600zł ale na razie powalczę tak żeby grać z mojego ulubionego fotela (tego ze zdjęcia)
Hubio
Ale rozumiesz, że nikt tu za jednego posta nikogo nie wrzuca do wora "trol/bot"?
Rozumiesz, że można obserwować aktywność usera a nawet na niego kliknąć i przejrzeć jego wszystkie posty i zerknąć gdzie jest aktywny na przykład?
Rozumiesz, że jak forumowy bot wyrzuca z 10 punktów ruskich bzdur w JEDNYM poście napisanym przez kwiatki, ptysie i inne takie NA PEWNO PRAWDZIWE OSOBY, to jest to trochę inna sytuacja niż ta, którą właśnie opisałeś?
Ja też od nowego roku nie wyjadę Passatem B6 do Krakowa bez uiszczenia opłaty. Cała ekologia działa, nawet w tym roku wymieniłem wtryski tylko z racji przebiegu. Stare z przebiegiem 485kkm miały się dobrze, jedynie przy małym ciśnieniu dawka była minimalnie odhylona od normy. SCT to idiotyzm na obecnych warunkach.
Rekomendowane odpowiedzi