Fenrir_14 1 078 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 8 minut temu, Kadajo napisał(a): W sumie jakie to ma znaczenie ? Przecież karta i tak będzie chłodna a do bicia rekordów to Azot będzie potrzebny nie woda Taki misz masz trochę dostajesz. Karta z potencjałem, mega atrakcyjna wizualnie, 2 wtyczki (co prawda bez load balancing'u prawdopodobnie) i wysokiej jakości komponenty. A do tego wszystkiego przeciętny radiator jak do pierwszego lepszego modelu z AiO, chłodnica o grubości 30mm czyli taka jak w zwykłym aio do chłodzenia procków z TDP dajmy nawet 250W. No słabo poprostu. Astral LC, który ma TDP 600W (w sumie Asus na swoich stronach podaje 575W dla wersji non OC) ma chłodnicę o grubosci 37mm. A tutaj masz już zaimplementowany bios OC 800W i chłodnicę jak z jakiegoś navisa 360
Kadajo 8 559 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia @Fenrir_14 No niby tak, ale koniec końców chodzi o temperatury, wszytko poniżej 65 stopni to plaża
X360 95 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 2 minuty temu, areczek1987 napisał(a): Czekamy co gigabyte pokaże... https://wccftech.com/aorus-geforce-rtx-5090-infinity-graphics-card-founders-edition-pcb-windforce-hyperburst-cooler/
wallec 1 300 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 46 minut temu, Kadajo napisał(a): Ja lubię takie projekty, bo to karta stworzona do ekstremalnego OC, od razu przypominają mi się czasy EVGA i Kingpina. A karty zrobiły się mega nudne i wtórne. i wylosujesz trash tier bin gpu z zerowym potencjałem oc 1
Phoenix. 5 691 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia https://videocardz.com/newz/aorus-geforce-rtx-5090-infinity-32g-shown-with-founders-edition-pcb-and-a-hidden-third-fan
Fenrir_14 1 078 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/aorus-geforce-rtx-5090-infinity-32g-shown-with-founders-edition-pcb-and-a-hidden-third-fan fuuuuuuuuuu .... jprdl tak można ? 3
areczek1987 1 007 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Potrzebna karta co na górę te ciepłe powietrze wyrzuca powoli. Zaraz terminator wychodzi.
areczek1987 1 007 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Ai ai ai ai ai ratatatata 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): WTF is this Jakis Bumbox Manty Gruby funders
Kadajo 8 559 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Czekajcie, czy ten Aorus to już nie kolejna kartan na PCB FE ? Wcześniej był ten Asus ProArt.
maxmaster027 1 166 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Te GPU wyglada tylko troche lepiej jak Kasprzak
areczek1987 1 007 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Jeszcze nie widziałeś w budzie pełnej ledów... czekamy jak się spisze w kwestii temperatur i chałasu... to dalej wyciąganie wszystkiego z 12pin czyli 600W...
Lameismyname 3 060 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 4 minuty temu, maxmaster027 napisał(a): Te GPU wyglada tylko troche lepiej jak Kasprzak Mi się przypomniał magnetofon, który kiedyś dostałem pod choinkę (zdjęcie poglądowe). 2 6
lukadd 3 431 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) 8 minut temu, Kadajo napisał(a): Czekajcie, czy ten Aorus to już nie kolejna kartan na PCB FE ? Wcześniej był ten Asus ProArt. No nvidia zaczyna robić siano na PCB, zresztą poco mają dawać te PCB do "tanich" FE jak mogą opchnąć drożej Edytowane 5 Stycznia przez lukadd
areczek1987 1 007 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Teraz, Lameismyname napisał(a): Mi się przypomniał magnetofon, który kiedyś dostałem pod choinkę (zdjęcie poglądowe). Dostałem taki na komunię
Lameismyname 3 060 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Teraz, areczek1987 napisał(a): Dostałem taki na komunię No to był sprzęt. Jeszcze gdzieś na strychu mam i założę się, że działa
Fenrir_14 1 078 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Ten Aorus straszny ***, patrzeć się nie da bo oczy łzawią. Na dzień dzisiejszy zdecydowanie najbrzydszy model, ohyda
maxmaster027 1 166 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 4 minuty temu, Lameismyname napisał(a): Mi się przypomniał magnetofon, który kiedyś dostałem pod choinkę (zdjęcie poglądowe). no dlatego mowie, że tylko troche lepiej/nowoczesniej xd Nawet zobacz wyszukiwanie, AI to samo
PepePanDziobak 136 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Godzinę temu, Fenrir_14 napisał(a): Ten Aorus straszny** patrzeć się nie da bo oczy łzawią. Na dzień dzisiejszy zdecydowanie najbrzydszy model, ohyda wygląda jak chińska tandeta ze stadionu. Przyznawać się ,który z was zaciera ręce na te nowe wersje lightning ? doskonały pobór prądu . Radeony zejdą z podium ?
bofff 197 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia śmigła wentylatorowe, czyli jeszcze będzie miał siłę nośną
Rekomendowane odpowiedzi