lukadd 3 763 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Co to jest $300 więcej za 5080 24GB, przecież to zeszłoby jak świeże bułeczki w dzisiejszych czasach, niedobory byłyby już w trakcie preorderów Edytowane 17 Lipca przez lukadd
leven 967 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 30 minut temu, bourne2008 napisał(a): Nie wyłapałeś sarkazmu. Trudno.
maras2574 1 223 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca W dniu 13.07.2026 o 21:03, userKAMIL napisał(a): Dawno nie widziałem tak zasyfionego kompa, masakra !!! 1
leven 967 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 1 minutę temu, maras2574 napisał(a): Dawno nie widziałem tak zasyfionego kompa, masakra !!! No ktoś zapitolił kartę grafiki ? A ja dzisiaj odkurzyłem budę, warto po pół roku spojrzeć.
maras2574 1 223 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 3 minuty temu, leven napisał(a): A ja dzisiaj odkurzyłem budę, warto po pół roku spojrzeć. Ja zawsze co kwartał staram się to robić, z tym że ja wszystko wyciągam, każdy wentylator itd... Teraz trochę przegiąłem i czyściłem po pół roku, ale do takiego syfu co tutaj kolega to duuużo brakowało 1
userKAMIL 1 256 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Godzinę temu, maras2574 napisał(a): Dawno nie widziałem tak zasyfionego kompa, masakra !!! Bez przesady przecież tam lekko zakurzone jest tylko na dole. Wystarczy szmatką przetrzeć. 1
maras2574 1 223 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 1 minutę temu, userKAMIL napisał(a): Bez przesady przecież tam lekko zakurzone jest tylko na dole. Wystarczy szmatką przetrzeć. A kiedy tą szmatką ostatni raz przecierałeś ? PS. Nie tylko na dole 1
leven 967 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Noo, jak grzyb nie wyrośnie, to warto coś wyczyścić
userKAMIL 1 256 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Najbardziej popieprzona historia jaką widziałem. XD Kartę właśnie wziąłem z CEX IE. 3300€ jeszcze świeże te nalepki ma. Jak ona się tam znalazła mie wiem. Karta ma miesiąc i pełna gwarancja 3 lat + osobno 5 lat od CEX. Wracam testować. 2
MJRegul 802 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Co oznacza "karta ma miesiąc" ?? Miesiąc temu wyprodukowana czy miesiąc używana?
caleb59 2 337 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Nawet mi nie sugerujcie, że chłop wpadł w gówno za 3300 euro w postaci outletu bo skisnę jak ogór w słoiku. 6 1
userKAMIL 1 256 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Wiec tak: Pamiętacie tego chińczyka co kupił moją kartę? Wpadam po tego 5090 a tam inny chińczyk a jego sąsiad to ten co był u mnie. XD Miał w Cex te ich kredyty więc za to kupił kartę. Mi pogonił za 3300 cashu. Wygląda, że nówka nie śmigania wszystko oryginalnie zapakowane. Nie wiem czy ktoś hajsu na szybko potrzebował i do CEX pogonił. Czy może inna historia za tym stoi. Mam wszystkie rachunki.
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca @userKAMIL a co się stało z tą kartą którą posyłałeś na reklamację?
userKAMIL 1 256 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 9 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): @userKAMIL a co się stało z tą kartą którą posyłałeś na reklamację? Sprzedałem temu chińczykowi co dzis go znowu spotkałem za 2K€. 1
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca To co NV się wypięła i uznała że karta jest sprawa? Pytam ponieważ wypadłem z tematu.
userKAMIL 1 256 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca W serwisie testowali i odesłali jako sprawną.
MJRegul 802 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca To ja już nic nie rozumiem czy ten 5090 to nowy czy używany, czy nowy nie używany ale miesiąc leżał w pudełku. Skręć to wszystko i daj znać czy działa 1
userKAMIL 1 256 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) 10 minut temu, MJRegul napisał(a): To ja już nic nie rozumiem czy ten 5090 to nowy czy używany, czy nowy nie używany ale miesiąc leżał w pudełku. Skręć to wszystko i daj znać czy działa Byłem z kompem u niego i kartę wlozylem. Teraz dopiero do domu wróciłem i bede testował. 10 minut temu, MJRegul napisał(a): To ja już nic nie rozumiem czy ten 5090 to nowy czy używany, czy nowy nie używany ale miesiąc leżał w pudełku. Skręć to wszystko i daj znać czy działa Nie mam pojęcia czy ktoś kupił kartę i po miesiącu do cexa pogonił. Jeżeli tak to słaby interes bo Oni mało płacą. Czy ktoś nówkę zajumal i tam sprzedał? Nie wiem. 🤷 Swoją za 2K sprzedałem tu dolozylem 1300 i mam. Dopiero folie zrywam XD Edytowane 17 Lipca przez userKAMIL 1
userKAMIL 1 256 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) 8 minut temu, MJRegul napisał(a): A kompa odkurzyłeś przynajmniej? Tak! Patrz jaki czysty Wszędzie świeża folia. Edytowane 17 Lipca przez userKAMIL 1 2 1
Rekomendowane odpowiedzi