Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, maras2574 napisał(a):

Dawno nie widziałem tak zasyfionego kompa, masakra !!!

No ktoś zapitolił kartę grafiki ? :hihot:

A ja dzisiaj odkurzyłem budę, warto po pół roku spojrzeć. 

Opublikowano
3 minuty temu, leven napisał(a):

A ja dzisiaj odkurzyłem budę, warto po pół roku spojrzeć. 

Ja zawsze co kwartał staram się to robić, z tym że ja wszystko wyciągam, każdy wentylator itd... Teraz trochę przegiąłem i czyściłem po pół roku, ale do takiego syfu co tutaj kolega to duuużo brakowało ;) 

• Like 1
Opublikowano

Najbardziej popieprzona historia jaką widziałem. XD

Kartę właśnie wziąłem z CEX IE. 3300€ jeszcze świeże te nalepki ma. Jak ona się tam znalazła mie wiem. Karta ma miesiąc i pełna gwarancja 3 lat + osobno 5 lat od CEX. 
Wracam testować. 

IMG_3981.jpeg

• Like 2
Opublikowano

Wiec tak: Pamiętacie tego chińczyka co kupił moją kartę? Wpadam po tego 5090 a tam inny chińczyk a jego sąsiad to ten co był u mnie. XD

Miał w Cex te ich kredyty więc za to kupił kartę. Mi pogonił za 3300 cashu. Wygląda, że nówka nie śmigania wszystko oryginalnie zapakowane. Nie wiem czy ktoś hajsu na szybko potrzebował i do CEX pogonił. Czy może inna historia za tym stoi. Mam wszystkie rachunki. 

IMG_3982.jpeg

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, MJRegul napisał(a):

To ja już nic nie rozumiem czy ten 5090 to nowy czy używany, czy nowy nie używany ale miesiąc leżał w pudełku. Skręć to wszystko i daj znać czy działa :D 

Byłem z kompem u niego i kartę wlozylem. Teraz dopiero do domu wróciłem i bede testował. 

IMG_3978.jpeg

10 minut temu, MJRegul napisał(a):

To ja już nic nie rozumiem czy ten 5090 to nowy czy używany, czy nowy nie używany ale miesiąc leżał w pudełku. Skręć to wszystko i daj znać czy działa :D 

Nie mam pojęcia czy ktoś kupił kartę i po miesiącu do cexa pogonił. Jeżeli tak to słaby interes bo Oni mało płacą. Czy ktoś nówkę zajumal i tam sprzedał? Nie wiem. 🤷

Swoją za 2K sprzedałem tu dolozylem 1300 i mam. ;)

Dopiero folie zrywam XD

IMG_3984.jpeg

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 1