KrzysiekGP 2 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 5 minut temu, Karro napisał(a): No na pewno GPU nie kupię dalej jak na amazon.pl 😉a ty rób co chcesz,możesz z ali Jak fajne GPU będą na Ali to co za problem? Różne rzeczy tam kupuję gdzieś od 2012 i zero problemów - jak coś nie tak to zakładam spór i nigdy nie zostałem olany. Nie muszę do smerfów zgłaszać że oszukany zostałem jak na Allegro. Tylko nie szukam rzeczy tańszych o 80%.
Karro 19 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, KrzysiekGP napisał(a): Nie muszę do smerfów zgłaszać że oszukany zostałem jak na Allegro jakieś dziwne rzeczy piszesz ,ja dostałem kase z protect po zgloszeniu w protect a spór to sobie mozesz zalozyć w ciagu 14 dni a gpu ma gw od 3 do 5 lat
Kadajo 276 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Panowie, nie... Panowie ćwiczymy silną wolę... jak prawdziwi meni. 1
KrzysiekGP 2 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 12 minut temu, Karro napisał(a): jakieś dziwne rzeczy piszesz ,ja dostałem kase z protect po zgloszeniu w protect a spór to sobie mozesz zalozyć w ciagu 14 dni a gpu ma gw od 3 do 5 lat To może coś się zmieniło. Kilka lat temu jak kupowałem któryś miband to gość nie wysłał i trzeba było na policję zgłaszać, na Ali bez problemu: spór - zwrot kasy. Wiesz jak karta będzie w dobrej cenie to mogę liczyć na moje szczęście, nigdy odkąd przestałem Asusa kupować nic mi w pc nie padło😁
maxmaster027 55 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Tuberzy juz nakrecaja cennik. Najpierw bylo wiecej jak 1600 potem prawie 2000$ juz 2200, jak tak dalej beda nakrecali to skoncza na 2500$. Tzw gotowanie żaby na wolnym ogniu. Przyzwyczajaja masy do nowego cennika. brrr...
Karro 19 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ciekawe czy dobije do 3Kg najlepsze wersję 🤣
Doamdor 90 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, maxmaster027 napisał(a): Tuberzy juz nakrecaja cennik. Najpierw bylo wiecej jak 1600 potem prawie 2000$ juz 2200, jak tak dalej beda nakrecali to skoncza na 2500$. Tzw gotowanie żaby na wolnym ogniu. Przyzwyczajaja masy do nowego cennika. brrr... Jak przed każdą premierą pompowanie balonika. Najważniejsze jest to, żeby wydajność się zgadzała, bo nie wyobrażam sobie powtórki z 15Gen.
Totek 36 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Tu tylko blok wodny i chłodnica 4x120 zda egzamin, cała reszta będzie farelką. Mame kupisz 5090?? Już mamy 5090. 5090 w domu...
Karro 19 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Taka perelowska farelka to działała 50 lat a 5090 padnie po gw xd 1
maxmaster027 55 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 32 minuty temu, Doamdor napisał(a): Jak przed każdą premierą pompowanie balonika. Najważniejsze jest to, żeby wydajność się zgadzała, bo nie wyobrażam sobie powtórki z 15Gen. Nie wiem, wydajnosc np takiego 3050 za 100zł się zgadza według mnie ^^ co innego jak ma byc za 500zl To samo z 4090 jakby byly po 3k to chyba by nV dalej sie bogaciła. Tak mnie to zastanawia ile kosztuje np AMD wyprodukowanie 7900XTX a ile np procesora 9800x3d, że nV życzy sobie wedlug tuberow 2200$ czyli z 12000 zl na nasze?
Doamdor 90 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu RTX nie tylko wykorzystywane są do gier, ale też do AI. Cena jest taka, a nie inna, bo są chętni klienci na RTX 4090, który nie ma konkurencji.
Rekomendowane odpowiedzi