RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Co Ty za głupoty opowiadasz? W tym meczu wiesz ile wystąpiło piłkarzy z ekstraklasy? Najpierw sprawdź, a później coś napisz, ponieważ oczy krwawią z tych bredni, inaczej tego Twojego posta nie idzie skomentować. "My Polacy w sporcie..." Powiedz to siatkarzom, ampfutbolowcom, czy choćby kopaczom i kopaczkom U-17 czy u-19... i można by jeszcze coś wymienić. Taa raków to drużyna składająca się z samych Polaków... szukać mi się nie chce, ale w ekstraklasie, chyba nie ma drużyny gdzie przynjamniej połowa graczy była by polskiej narodowości Dorosła reprezentacja powinna sama siebie sponsorować. -
A dość często asusy duale są polecane Z ciekawości jaka to karta? -
Może najpierw zacznij, od tego jakie karta ma aktualnie temperatury? Co do wymiany na rdzeniu, ludzie używają padów Honeywell PTM 7950 i są zadowoleni, tylko trzeba uważać na podbórby, jeden użytkownik z laba sprzedawał oryginalne, ale czy tutaj wyemigrował to nie mam pojęcia. Co do termopadów to nie wiem. Dotknij kaloryfera przed rozbieraniem karty, a nie żadne rękawiczki elektroizolacyjne, które pewnie kosztują swoje, ale jak już chcesz to po taniości możesz zainwestować lub nawet takie masz w domu Jakieś 7 lat temu jak mi gwarancja skończyła się na strixie 970 to z czystej ciekawości, wymieniłem pastę, ponieważ pady były ok, na grizzli i co? Temperatury spadły o 1-2 stopnie, i jak niedawno byłem u Ojca to z ciekawości odpaliłem tego kompa z tym strixem, zapuściłem RDR2 i temperatury takie jak 7 lat temu. Także jak masz temperatury ok, to żadnego sensu nie widzę w wymianie. Oczywiście że idzie coś zchrzanić, jak się ma dwie lewe ręce, brak zdolności manualnych itp itd, ale jak masz głowę na karku i jesteś lekko ogarnięty to nic złego nie powinno się stać -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Polska reprezentacja jest aż 4 razy mniej warta na rynku transferowym niz reprezentacja portugali. My polacy wyglądamy na uczniów przy portugalczykach. My polacy w sporcie zazwyczaj wypadamy dosć słabo. Portugalczycy grają w najlepszych klubach świata a my mamy pilkarzy z marnej ekstaklasy. Nikt poważny nie robi kariery w ekstraklasie. Real Madry to by pokonal raków częstochowa 10:0 -
Oglądanie dorosłej reprezentacji zakrawa o oglądanie patowalk a gdy młode Polki wykluczyły Brazylię z MŚ to cisza jak makiem zasiał... może i w ćwierćfinale przegrały z Koreankami z Północy, które później okazały się mistrzyniami świata, wstydzilibyście się.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi