Nie bardzo się orientuje, w laptopach, wiec nie zaszkodzi zapytać:). Coś do gier bardziej wymagających np. nowy Stalker. Coś tam ciekawego można znaleźć, czy może warto poczekać do wiosny na modele z nowymi układami graficznymi? Jeśli chodzi o mnie, to nie musi mieć systemu operacyjnego.
@cichy45 pokazałem filmik który również odnosi się do ostatnich wydarzeń, w którym ktoś, kto nie ma wiedzy na temat tego jakie pojazdy się buduje patrzy na taki i mówi "ooo dron, kolejny dron!" i mówi to w kontekście ostatnich wydarzeń. Zatem jak ludzie nie rozróżniają w dzień takich rzeczy, to sądzisz że w nocy będą w stanie rozróżnić światełka?
Jezu, jak ja się z tym zgadzam i do tego cholernie trudno jest znaleźć jakiekolwiek przyzwoite klawisze z przeświecającymi legendami, nie czarne! Wiem coś o tym, bo jestem osobą, co siedzi przy kompie głównie późnym wieczorem i w nocy i aktualnie biurko mam w sypialni...
Totalny absurd dla mnie brak przeświecających legend, podświetlenie kompletnie nie ma sensu wtedy. Przynajmniej na pewno nie funkcjonalne.
W sumie to najbardziej widoczny jest ten banding na ekranie starowym Windows. I wydaje mi się że jednak nawet jak na WOLED może być go za duzo i kwalifikuje się to pod wymianę lub zwrot (jutro na pewno odezwę się do X-Kom w tej sprawie i zobaczę co i jak).
Nie uważacie po poniższym zdjeciu że to może być jakaś wadliwa sztuka? Monitor na pewno był nowy, bo karton nie mial śladów otwierania i bylo 0h przebiegu)
Rekomendowane odpowiedzi