ODIN85 647 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu To nie temat o tym 3 minuty temu, Umpero napisał(a): A kobietę umisz obsłużyć ? .
Umpero 258 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): To nie temat o tym . Ale analogia zastosowania jest bardzo podobna. Chciałem dać wskazówki
Zhao 82 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Dobra dość - niech każdy wsadza jak chce albo niech mu wsadzają 1
JeRRyF3D 593 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Może mądrale zajmą się już swoimi sprawami, nie cudzymi? 1 2
RTX5090 77 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Największy stres to rozmontować GPU za 11 tys w dniu zakupu co równa się utrata gwarancji, założyć blok wodny i wpiąć to do obiegu. Raz się żyje 1 1
Spychcio 396 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Z okazji Bożego Narodzenia życzę Wam koledzy, żeby każdy z Was kupił takie GPU jakie chce albo żeby doczekał i na spokojnie kupił dopakowane wersje super Nie przesadzajcie z jedzeniem i piciem Wesołych Świąt 5 1
Spl97 394 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, Godlike napisał(a): A to trzeba całej rzeszy specjalistów do montażu gpu? Przecież to tylko cyk w slot i kabelek podpiąć i gotowe Każdy kto zna Odina, ten wie, że tego nie potrafi . 1
Godlike 183 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) A to spoko, myślałem, że se jaja robicie z chłopa, ale pewnie ma za to inne talenty I jescze taka tam ciekawostka: https://videocardz.com/newz/alleged-galax-geforce-rtx-5080-box-design-has-been-leaked Edytowane 14 godzin temu przez Godlike
RTX5090 77 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu szkoda że nic nie widać z opisu technologii NV - byśmy już wiedzieli czego NIE będzie w RTX 40
Stjepan 486 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Udało mi się uzyskać coś takiego nie wiem czy to coś pomorze, RTX5090, technologii Nvidii to tego użyłem i moc CPU. Główka pracuje. 5
Doamdor 246 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Tak jak myślałem, będzie dobrze z RTX 5080. 7
Johnny Tomala 7 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 5 godzin temu, Phoenix. napisał(a): I znowu stwarzanie pozorów kupna karty której i tak nie kupisz 🤣 Nie robię pozorów, bo może jednak się szarpnę na RTX 5090, jeszcze nie wiem, jakie ceny będą. Fakt jest, że RTX 5080 z 16 GB VRAM to naplucie graczom w twarz i na pewno tego nie kupię, to już jakbym miał nie czekać rok na wersję 24 GB, to trzeba się szarpnąć na RTX 5090 lub kupić RTX 5070 Ti Super z myślą by zmienić w serii 6000 czy 7000 najpóźniej.
Phoenix. 562 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 34 minuty temu, Doamdor napisał(a): Tak jak myślałem, będzie dobrze z RTX 5080. Skoro kurteczka postawił na 5080 na start to musi być pewny tej karty i w teori powinna zmieść z planszy 4090 bo nie sądzę żeby się ośmieszył dając kartę która jest gorsza od 4090 na start. Pożyjemy, zobaczymy
JeRRyF3D 593 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Tak blisko do premiery, a my nadal wiemy zaskakująco mało. Równie dobrze można wysnuć inne wnioski. 5090 z oczywistych względów zrobi Wow! - co do zasady. Nowy flagowiec i będzie WOW! A później już sama lipa z 5080 włącznie. Więc nie można pokazać jedynej sensownej karty 5090, bo każda kolejna będzie już lipą na tle jej osiągów i ceny. Dlatego zaczną od 5080. Aż jestem ciekawy...
Godlike 183 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 9 minut temu, Phoenix. napisał(a): Skoro kurteczka postawił na 5080 na start to musi być pewny tej karty i w teori powinna zmieść z planszy 4090 bo nie sądzę żeby się ośmieszył dając kartę która jest gorsza od 4090 na start. Pożyjemy, zobaczymy Ja wam mówię, że tam będzie jakiś upscaler Vramu czy coś w poodbie 1
zozolek 70 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) 5080 16gb - to się nie uda. 5090 sztosik, ale znowu kosztowna zabawa + pimax crystal super za ok 8k i być może dostanę wymarzony VR pod sima 😁 Do tego aktywne pedały i Nirwana. Edytowane 13 godzin temu przez zozolek
ODIN85 647 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 24 minuty temu, Godlike napisał(a): Ja wam mówię, że tam będzie jakiś upscaler Vramu czy coś w poodbie To już by o tym trąbili wcześniej a tu cisza Jak się ma coś dobrego to się tym chwali.
Spl97 394 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Godlike napisał(a): I jescze taka tam ciekawostka: https://videocardz.com/newz/alleged-galax-geforce-rtx-5080-box-design-has-been-leaked 1 godzinę temu, Stjepan napisał(a): Udało mi się uzyskać coś takiego nie wiem czy to coś pomorze, RTX5090, technologii Nvidii to tego użyłem i moc CPU. Główka pracuje. Struktura pudełka dla serii 50 mniej więcej podobna co w serii 40.
Godlike 183 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Może szykują jakas niespodziankę na CES, zobaczymy. Nie wszystkie karty muszą od razu odkrywać.
Phoenix. 562 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 56 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): później już sama lipa z 5080 włącznie. Nie będzie lipy 33 minuty temu, zozolek napisał(a): 5080 16gb - to się nie uda. 16gb to jeszcze sporo lat upłynie zanim braknie 15 minut temu, Godlike napisał(a): Może szykują jakas niespodziankę na CES, zobaczymy. Nie wszystkie karty muszą od razu odkrywać. Niektórzy się zdziwią i zagłosują portfelem pozytywnie
Radio Tirana 150 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, Godlike napisał(a): I jescze taka tam ciekawostka: https://videocardz.com/newz/alleged-galax-geforce-rtx-5080-box-design-has-been-leaked Niestety paradoks polega na tym, że tylko RTX 5090 ma dostateczną moc, aby upscalować tę grafikę do czytelniej jakości i rozdzielczości. Pech to pech.
Spl97 394 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu 6 minut temu, Phoenix. napisał(a): 16gb to jeszcze sporo lat upłynie zanim braknie To może być podobny casus co karty z 8 GB Vram. Następne 4-5 czy 6 lat i czas kart z 16 GB Vram dobiegnie końca.
Johnny Tomala 7 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Phoenix chyba ma jakąś dolę od kurtki, bo ciągle pisze, że nie będzie RTX 5080 z 24 GB VRAM, teraz wspomina, że 16 GB na długo styknie. Chyba wleciały dolary od Jensena
Radio Tirana 150 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 15 minut temu, Johnny Tomala napisał(a): Chyba wleciały dolary od Jensena Czekamy na odpowiedź na zarzuty @Phoenix.
galakty 474 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): To już by o tym trąbili wcześniej a tu cisza Jak się ma coś dobrego to się tym chwali. Po co? Żeby ludzie czekali na 5080 i nie kupowali 4000? Nie mają konkurencji, mogą sobie poczekać i pokazać karty przy premierze. To AMD musi się chwalić szybko, ale nie ma czym 1
Rekomendowane odpowiedzi