Brolly 766 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Wiadomo, że do 7 stycznia to tutaj nic prócz spamu, beki, leakow i fejkow raczej nie ujrzymy. Ja się zastanawiam czy jak wstanę to czy wejść tutaj czy najpierw na YT i obejrzeć pełną prezentację
Element Wojny 4 776 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia VideoCardz też się dzisiaj opierdala - ostatni leak sprzed 4 godzin!
ODIN85 3 505 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 6 minut temu, senac napisał(a): Nie ma szans. Jak wtedy pokażą na wykresach że 5080 jest jednak 2x szybsza od 4090 13
Reddzik 2 777 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 53 minuty temu, ODIN85 napisał(a): To bierz od kogoś pewnego z forum. Ta karta była kupiona od kogoś z forum, to nie był tzw "no name", miałem problem z gorącym hot spotem, nawet miałem temat na forum o tym, że MSI przyjęło mi kartę poza sklepem, bo sklep splajtował.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): Ta karta była kupiona od kogoś z forum, to nie był tzw "no name", miałem problem z gorącym hot spotem, nawet miałem temat na forum o tym, że MSI przyjęło mi kartę poza sklepem, bo sklep splajtował. Chcesz 4070FE ?
Reddzik 2 777 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Chcesz 4070FE ? Nie, dziękuję za dobre chęci. Szukam czegoś o wydajności minimum 4070S i najlepiej z 16gb vram. Więc czekam na prezentacje i wtedy się dowiem co i jak. Aktualnie to 9070XT 7900XT lub RTX 5060Ti, jeśli będzie mieć w miarę wydajność, ale obstawiam, że nie. RTX 5070Ti poza możliwością a nawet chęciami, bo nie dam tyle za kartę, granica ok 3tyś, ale wiadomo że im taniej tym lepiej 1
Spl97 1 293 Opublikowano 3 Stycznia Autor Opublikowano 3 Stycznia https://www.nvidia.com/en-us/events/ces/?deeplink=sessions-tabs--1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 12 minut temu, Reddzik napisał(a): Nie, dziękuję za dobre chęci. Szukam czegoś o wydajności minimum 4070S i najlepiej z 16gb vram. 16GB to minimum. Powiem Ci że kompletnie nie rozumiem opcji 5060Ti z 16GB i 5070 z 12GB - jaki w tym sens? Kto miałby brać niby szybszą kartę z mniejszą ilości pamięci, kiedy zaczyna jej brakować? 1
Spl97 1 293 Opublikowano 3 Stycznia Autor Opublikowano 3 Stycznia Nieźle się tam bawią, to jest wygrania od NV na CES . 8800 GTX z autografem Kurtki.
ryba 1 246 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 36 minut temu, Kadajo napisał(a): @Send1N Mowisz masz 😅 1
cichy45 607 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia CUDA zmieniło świat i z tym nie ma dyskusji. Jensen miał wizję i przez lata pchał CUDA do konsumenckich GPU, AMD obudziło się teraz w erze AI z ręką w nocniku i ma swój niedorobiony ROCM z którym nikt nie chce mieć nic wspólnego.
Gret 558 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 21 minut temu, Kadajo napisał(a): Dobra panowie, I GET THE MESSEGE admin pogroził paluszkiem
Element Wojny 4 776 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 2 minuty temu, Spl97 napisał(a): 8800 GTX z autografem Kurtki. Mieć takie coś na ścianie to byłoby coś. A teraz wyobraź sobie jaki będzie pisk, jak któregoś dnia Pan Kurteczka odda na losowanie... swoją kurteczkę.
Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) ASUS GeForce RTX 5080 Źródło: x.com/HotHardware Edytowane 3 Stycznia przez P.Wiśnia
maxmaster027 893 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 49 minut temu, senac napisał(a): Nie ma szans. Jak wtedy pokażą na wykresach że 5080 jest jednak 2x szybsza od 4090 Jako osoba lubiaca grać w VR, rozumiem dosłownie oszustwo tamtych wykresów/slajdów gdzie frame generation zupełnie nie działa i poprzednia generacja szczegolnie 3090 i 3090Ti majace 24GB vram sa w wielu przypadkach lepsze od 4070Ti i 4080.
Gret 558 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): To chłodzenie też wygląda na małe... tylko wygląda, patrz na śledzia 3 pełne sloty i jeszcze jaka szeroka 1
Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Specyfikacja laptopowych wersji kart graficznych Źródło: x.com/elchapuzas Prace nad FSR4 trwały już ponad rok? FSR4 robione od nowa przy współpracy AMD z SONY? Nowa technologia FSR4 przewyższy DLSS 3.5? FSR zaoferuje frame generator? Ceny tańszy wersji RTX 50xx będą niższe? Źródła: x.com/LakituGaming1 x.com/HandleDeck Edytowane 3 Stycznia przez P.Wiśnia
cichy45 607 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 7 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): FSR zaoferuje frame generator? Już oferuje 7 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Nowa technologia FSR4 przewyższy DLSS 3.5? A dodadzą odpowiednik ray reconstruction? 7 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Prace nad FSR4 trwały już ponad rok? To wiadomo, nad FSR4 jeszcze przed wypuszczeniem FSR3.
Brolly 766 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 8 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): race nad FSR4 trwały już ponad rok? FSR4 robione od nowa przy współpracy AMD z SONY? Nowa technologia FSR4 przewyższy DLSS 3.5? FSR zaoferuje frame generator? Ceny tańszy wersji RTX 50xx będą niższe? Dowiecie się już niedługo w kolejnym odcinku ! 1
Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Osoba która udostępniła informacje na temat ceny oraz wygląd karty graficznej RTX 5080 od ASUSA. Udostępniła przewidywaną wydajność kart graficznych serii 50. Źródło: x.com/GawroskiT Edytowane 3 Stycznia przez P.Wiśnia
Gret 558 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 5080 to będzie mem jeszcze większy jak 4080 2
Element Wojny 4 776 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, P.Wiśnia napisał(a): Właśnie udostępniła przewidywaną wydajność kart graficznych serii 50. Czyli 5070Ti o 7% szybsza od 4080? Wychodzi na to, że dla mnie wymiana 4070->5070Ti to będzie mega skok - z 50% do 85% względem 4090. Edytowane 3 Stycznia przez Element Wojny
RTX4090 358 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Ciekawe czy posiadacze 7900XT gotowi do wymiany na nowe TOP 9070XT 3
Reddzik 2 777 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 2 minuty temu, P.Wiśnia napisał(a): Właśnie udostępniła przewidywaną wydajność kart graficznych serii 50. Jak masz coś o Radeonach/AMD to prosiłbym wrzucać do odpowiedniego tematu o RDNA, tak żeby wszystko miało swoje ręce i nogi, wiem, że to temat bardziej oblegany, ale jednak. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi