Ja nastawię budzik, wstanę i będę specjalnie oglądał tekezakupy po czesku zamiast konfy w ramach protestu przeciw cenom kurteczki!
Kolega miał się oblać benzyną na rynku ale po długich namowach że 5080 też będzie ok udało się benzynę zamienić na wyborową.
@Klakier1984 @Send1N prawdę powiedziawszy lista filmów, "które TRZEBA zobaczyć" jest tak długa, że każdy ma zapewne spore braki w poszczególnych tytułach. Ja nie zapomnę jak "wchodziłem na poważnie" w filmy i celem było obejrzenie top 250 iMDB. To miały być najlepsze z najlepszych, no bo przecież nic więcej nie ma A potem się zaczęło... klasyki, festiwale, nagrody. No trochę mi jeszcze brakuje do domknięcia tej wspomnianej listy
@ghostdog tylko wiesz, problemy są dwa. Pierwszy to prawa autorskie i dostępność danego filmu (kiedyś się próbowałem w to wczytać, to jest taki galimatias, że głowa mała). Drugi taki, że taka lista/serwis zawsze będzie subiektywna i nawet gremialnie ciężko będzie ją ułożyć. Taki S. Schneider stworzył 1001 Movies You Must See Before You Die i poleganie tylko na niej, odbiera nam mnóstwo świetnych tytułów
Rekomendowane odpowiedzi