A ja sobie wstane rano, wezme prysznic, pojade do pracy, zrobie sobie kawe, odpale ITH, i zapewne zobacze 50 nowych stron ktore powstana miedzy 3:30 a 8 rano.
U nas było zachłyśnięcie zachodem i nie pozwolono na powstanie dużej liczby oligarchów.
Są spore różnice między społeczeństwem polskim i ukraińskim. U nich było naprawdę dużo ruskich.
Dla nas otwarcie na Zachód było zbawienne. Ukraina tego nie zrobiła. No i trzeba o tym pamiętać, zanim odda się głos na partie chcące nas od Zachodu oddalić
Spróbuj w boot wyłączyć CSM. Wtedy może pojawić się konfiguracja NB.
Zastrzegam, że nie wiem jak to wpłynie na uruchamianie systemów z dysków w komputerze i zewnętrznych nośników.
Już kiedyś się upierałeś przy tym, podałeś 4 przykłady, gdzie w każdym było kilka przestępstw jednocześnie, a nie jedynie jazda pomimo zakazu. Nie znalazłeś żadnej sygnatury, gdzie wyrok był jedynie za złamanie zakazu, były dodatkowo wypadki, jazda po pijaku, a upierałeś się, że jest inaczej i nie mam pojęcia z czego to wynikało. Chyba po prostu nie byłeś w stanie pogodzić się z tym, że nie masz racji.
Rekomendowane odpowiedzi