Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 29 minut temu, Phoenix. napisał(a): Stawiam, ze gorszy zysk wydajnosci niz to bylo miedzy Amper a Ada, wyzszy pobor, wyzsze ceny i ficzer only nowe rtxy. No coz z tego wszystkiego to zebys chociaz z cenami nie mial racji
Smalec 1 551 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 4 minuty temu, Spychcio napisał(a): Zayebau z CES'u? Sorry, nie mogłem się powstrzymać🙏 1
Spychcio 802 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 3 minuty temu, Smalec napisał(a): Tarcia to dopiero będą, jak każdy inaczej będzie interpretował 'slajdy zajebistości' nowych układów Ciężko będzie oszacować wydajność w stosunku do serii 4000 bo różny DLSS jakieś AI, FG...
lukadd 2 913 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 4 minuty temu, Smalec napisał(a): Tarcia to dopiero będą, jak każdy inaczej będzie interpretował 'slajdy zajebistości' nowych układów +50 do fejkowych klatek
Zachy 586 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 4 minuty temu, lukadd napisał(a): A ci co będą śmieć wydać $2499 + VAT na nowego RTX 5090 będą musieli uciekać przed linczem z wątku, albo przed spaleniem na stosie A może przed jednym i drugim. To juz chyba standard
Doamdor 1 785 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, lukadd napisał(a): Ale tu nie chodzi o to ile kto posiada hajsu i na co może sobie pozwolić bez bólu tyłka Ogólnie karciochy podrożały, a cięcia w niższych segmentach są bardzo duże. Już taki 5080 dostanie ledwie ~pół układu z 5090 Rynek zweryfikuje nowe RTX.
Kadajo 7 411 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 11 minut temu, Spychcio napisał(a): Acer właśnie odleciał ze swoim 11" handheldem Nitro 11 Blaze, teraz czas na Nvidie i RTXy5000 Co to za deska do krojenia chleba 5
Smalec 1 551 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 4 minuty temu, Spychcio napisał(a): Ciężko będzie oszacować wydajność w stosunku do serii 4000 bo różny DLSS jakieś AI, FG... Albo wszystko zlepią w jeden wielki generator iluzji AiDLSG. Grać będziemy, ale tak na prawdę to nie 1
Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Co to za deska do krojenia chleba I czemu czarny ja ukradl? 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Godlike napisał(a): I czemu czarny ja ukradl? Pytanie retoryczne 2
ShaDow_Pro 565 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Mi się dobrze złożyło, o północy jedziemy z kumplem z GD do Krakowa auto oglądać, to sobie puścimy po drodze konferencje NV żeby się lepiej jechało 2
Smalec 1 551 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 11 minut temu, Kadajo napisał(a): Co to za deska do krojenia chleba 8
Brolly 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Spychcio napisał(a): Czas do spania, widzimy się o 3:30 Pamiętaj budzik niepotrzebny 10
cichy45 607 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 8 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Ja ci dam cztery 5070 i jedno 5090 Do Berezy ze skalperem.
Gret 557 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 14 minut temu, ket_rab napisał(a): Ktoś na rano do pracy czy urlopy? Pierwszy dzień po 2tygodniach
Roman_PCMR 866 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Ja moge wziac wolne, tylko szkoda mi pracownikow bo platne od roboty a materialy musze dowiesc. Nie jestem gnojkiem zeby mowic im w nocy ze jutro wolne maja. Ale i tak za stary jestem zeby nocke zawalic dla premioery kart graficznych
Lameismyname 2 340 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia @Gret Wiem co czujesz, mam to samo. 2 tygodnie to fajny okres na wypoczynek.
lukadd 2 913 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Ja też po prawie 3 tygodniach byczenia się. Ale trzeba się ruszyć w końcu chociaż z 6h jutro popracować. Rano do kawki sobie slajdy zobaczę
Rekomendowane odpowiedzi