Jak jedziesz 75 w zabudowanym i rozjedziesz dzieci na przejściu - tak. Powinieneś odpowiedzieć jakbyś do nich z wiatrówki strzelał.
Przekroczenie o 5km/h, o tyle ile mylą się liczniki i absy - nawet policjanci często puszczają. Ale za 75 na 50 już słone mandaty lecą.
Normalnie bym kupił B580 czy nawet RX6600, ale jak pisałem, mobo nie ma ReBAR, więc tych kart nie mogę tam wsadzić. Natomiast z 2060 6GB takiego problemu nie ma, bo spokojnie kupisz w granicy 500zł i jak nie trafię "S", to pewnie tak zrobię. Natomiast za 700zł i mniej już spotkałem ze 3 2070, więc kupno 2060S w tych pieniądzach to zwyczajnie wariactwo. Ludzie normalnie chyba coś biorą / palą w czasie wpisywania ceny przy uzupełnianiu oferty sprzedaży na portalu aukcyjnym, bo inaczej tego wytłumaczyć się nie da...
W każdym razie, może ktoś z forumowiczów będzie się chciał pozbyć takiej karty, to jestem otwarty na oferty, bo czemu nie
Tylko że radiator błyszczy się jak psu jajca, więc obawiałem się problemów, ale skoro czajnik daje rade.
To zostawię ogłoszenie, bo dokładny odczyt temperatury przyda się przy zacieśnianiu timingów, ale już nie jestem skłonny so niewiadomo jakiej dopłaty.
Rekomendowane odpowiedzi