Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Brolly napisał(a): Może tak być MSRP ale pamiętaj tym czasem w PL : i mamy 5k+ No to wiem i wtedy 5080 pojawia sie w sferze moich zainteresowań i 21 lecę do sklepu
ODIN85 3 501 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Dopiero co splacilem jej materac za 5 kola. Dzieciaki czekaja na Switcha 2. Myslisz, ze kasa to mi spada z nieba do portfela czy jak? Wiesz jak moj portfel wyglada po Swietach? Tu masz drugą Irlandię. Możesz już wracać
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, ODIN85 napisał(a): Tu masz drugą Irlandię. Możesz już wracać
Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Pod pewnymi względami jest nawet lepiej jak w Irlandii szczególnie jeśli chodzi o wzorst zainteresowania księży młodymi chłopcami 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, Godlike napisał(a): Pod pewnymi względami jest nawet lepiej jak w Irlandii szczególnie jeśli chodzi o wzorst zainteresowania księży młodymi chłopcami 4
Phoenix. 4 713 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) https://videocardz.com/pixel/gainward-geforce-rtx-5080-packaging-confirms-16gb-gddr7-memory My tu o sterownikach, a tam ledwo biosy zaczeli wgrywac Edytowane 6 Stycznia przez Phoenix. 2
Spl97 1 291 Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia A dziś na ten moment dolec solidnie spada, jest poniżej poziomu 4,10 zł. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Ta karta powinna miec 24GB, 16GB dla 5070Ti.
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): My tu o sterownikach, a tam ledwo biosy zaczeli wgrywac No dobra, kopite7kimi został usprawiedliwiony. Trudno zapuścić 3DMarka mając kartę bez BIOS-u. 2
Smalec 1 551 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 18 minut temu, Brolly napisał(a): Może tak być MSRP ale pamiętaj tym czasem w PL : i mamy 5k+ 18 minut temu, Brolly napisał(a): 18 minut temu, Brolly napisał(a): 18 minut temu, Brolly napisał(a): Edytowane 6 Stycznia przez Smalec 3
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Wy seryjnie bedziecie to ogladac na zywo o 3:25? Nie zal Wam snu? Przeciez do 7 rano ceny sie nie zmienia...
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Ja tego w ogole nie planuje ogladac, ceny i tak beda latac wszedzie wiec jaki sens.
Vulc 2 191 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Wstaję jutro do pracy o 4.00, więc szkoda nie puścić do herbatki pociesznego kurtkowca.
Phoenix. 4 713 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Ja chodze spac 1:00-2:00 wiec do tej 3:30 letko poczekam, na zywo najlepsze emocje Ale gdybym jutro mil do pracy to oczywiscie bym to olal.
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia FSR 4.0 wreszcie dogoni DLSS z 2018 roku - będzie oparte o AI. Tylko 6 lat różnicy w rozwoju. Ciekawe czy będą wieszać psy (jak na NV) że rozwiązanie tylko dedykowane dla jednej karty.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, RTX5090 napisał(a): Ciekawe czy będą wieszać psy (jak na NV) że rozwiązanie tylko dedykowane dla jednej karty. A kto ma wieszac te psy? Te cale 50 osob zainteresowanych ich nowa karta?
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): A kto ma wieszac te psy? Te osoby któe to robiły przy premierze RTX, że to ówno rozwiązanie bo dedykowane, poczekajcie ba rozwiązanie AMD ono będzie DUŻO lepsze, darmowe i dla każdego. Nagle AMD wydaje dedykowane rozwiązanie, to będzie zmiana narracji że te dedykowane rozwiązania są SUPER.
Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ja dziś nawet koszulkę mam specjalistyczną założoną Do 3.30 to sie zdążysz spocić z nerwów i bedzie śmierdzieć
Smalec 1 551 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 19 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Gdy zaspałeś i o 3:30 budzi cię nowy król gejmingu Edytowane 6 Stycznia przez Smalec 14
Phoenix. 4 713 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 7 minut temu, RTX5090 napisał(a): 9 minut temu, Element Wojny napisał(a): A kto ma wieszac te psy? Te osoby któe to robiły przy premierze RTX, że to ówno rozwiązanie bo dedykowane, poczekajcie ba rozwiązanie AMD ono będzie DUŻO lepsze, darmowe i dla każdego. Dokładnie ten sam sort wyznawców to robił jak Ty, także kolejny twój pokaz hipokryzji
Totek 774 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 90% konfy o AI 5% na oklaski 3% na picie wody i całe 2% z siebie na gaming 1
Smalec 1 551 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia @totek O to to!!! Spokojnie można wstać o 5 i ominąć monologi o AI
ODIN85 3 501 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 22 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Wy seryjnie bedziecie to ogladac na zywo o 3:25? Nie zal Wam snu? Przeciez do 7 rano ceny sie nie zmienia... Ja i tak po 2 wstaje
Rekomendowane odpowiedzi