RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Ja liczyłem na 1100 zł i te 1400 zł rzuciłem z czapy, a tu po 30 minutach sprzedany Chyba już nie ma tych 128GB, widzę na stronie Meta że są 512GB za 549 EUR. -
Przez Camis · Opublikowano
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-przeprowadzila-zmasowany-atak-na-kijow-alarmy-w-calej-ukrainie/2840hjf Nadal mają czym strzelać. -
Przez jsfighter · Opublikowano
Niezła propozycja, tylko niestety sporo wykracza poza mój budżet. No przynajmniej ten X300 Pro. Nie ma ponadto jakiegoś z mniejszymi wymiarami? Aktualnie mam Redmi Note 10S i nawet on wydaje mi się już być ogromny, ale jeśli nie będzie innego wyboru pod względem aparatów to wezmę takiego kloca. Poza tym teraz widzę, że wszystkie aparaty w top telefonach mają po 200 Mpix ale zapewne się między sobą różnią, to jak wybrać taki który będzie miał najlepszą jakość nagrywania wideo z burzami itp? -
Przez CryptTM · Opublikowano
Aaa, widzisz - fakt, promień czujnika odbija się od powierzchni, która się "błyszczy", ale nie ma to wpływu na realny pomiar - właśnie sprawdziłem na czajniku - pomiar z dna w momencie gotowania wody daje jakieś 90-92stC. Na zimno, przed włączeniem czajnika, promień się odbija od dna, ale dokładając dłoń na miejscu odbicia (ściana), wynik pomiaru nie ulega zmianie (z 10 razy próbowałem, w różnej pozycji). Śmiem zatem stwierdzić, że wartość mierzona powierzchni to ta, która jest pierwsza (a czajnik jest szklany i przepuszcza promień na zawnątrz): Ta czerwona "kropka" to pomiar, powierzchnia za czajnikiem już nie wpływa na wynik. Sorry za syf, ale żona gotuje obiadek -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@ShaDow_Pro Coś na zasadzie - podświadomie chcę kupić czerwonego matiza, to założę wątek na forum i wybiorę sobie same pozytywy odnośnie tego auta wśród komentarzy innych, a negatywne zbagatelizuje. Przed założeniem wątku dobrze wiedziałeś, że go kupisz, a aby mieć czyste sumienie sam-ze-sobą go założyłeś aby chociaż trochę "naukowe" podejście stworzyć. Czyż nie?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi