Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już się nauczyłem rozpoznawać ściemę na pierwszych trailerach. Widać, że wszystko ustawione pod wycinek mapy, kinowy color grading na ekranie. Podobnie było przy Wiedźminie 3, twórcy potem się tłumaczyli, że były poważne zmiany w silniku, przez to, że ten nie sprawdzał się w cyklu dzień-noc. Jedynie różnica w dźwięku mnie dziwi, na trailerze jakby intensywniejsze dźwięki środowiska. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ta "next-genowa" aktualizacja do starej trylogii to pewnie bliżej dwudziestoletnia premiery Cienia Czarnobyla, czyli 20 marca 2027 lub Czystego Nieba 22 sierpnia 2028 albo Zwu Prypeci 2 października 2029. 

Ogólnie za długa ta lista nie jest i jeszcze biorąc pod uwagę jak zwolnili z patchami, to kto czeka na zagranie w już "połataną" grę, to sobie poczeka.

Powyższe to niby żarciki, ale wiadomo jak jest (i będzie). :hihot:

• Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, Kakarotto napisał(a):

A ta "next-genowa" aktualizacja do starej trylogii to pewnie bliżej dwudziestoletnia premiery Cienia Czarnobyla, czyli 20 marca 2027 lub Czystego Nieba 22 sierpnia 2028 albo Zwu Prypeci 2 października 2029. 

Ogólnie za długa ta lista nie jest i jeszcze biorąc pod uwagę jak zwolnili z patchami, to kto czeka na zagranie w już "połataną" grę, to sobie poczeka.

Powyższe to niby żarciki, ale wiadomo jak jest (i będzie). :hihot:

Ta mapa to na drugi kwartał tego roku co planują zrobić.  Next gen to pewnie tylko dla konsol będzie.

Opublikowano
2 godziny temu, Crew 900 napisał(a):

Ta mapa to na drugi kwartał tego roku co planują zrobić.  Next gen to pewnie tylko dla konsol będzie.

"Planują". Jakby co, to drugi kwartał już trwa, a lista długa. Coś tam może z tego rzucą, wątpliwym jest, że wszystko ogarną. Jak wszyscy wiemy, jakoś się z tą grą nie śpieszą.

Pięknie by było zagrać w next gena na PC.

57 minut temu, Spychcio napisał(a):

Mnie te stare części nie interesują, niech ogarniają Serce Czarnobyla:faja:

Mnie owszem, chętnie bym sobie odświeżył starą trylogie w nowocześniejszej wydaniu.

S2 ograłem i wiem, że długa droga przed nimi.

Opublikowano

Pograłem trochę i powiem szczerze gierka fajna. Puki co nie spotkałem jakiś błędów technicznych które by utrudniały rozgrywkę. :woot:  

Dla ciekawostki powiem że grając w Star Wars Outlaws wywaliło mnie do pulpitu 6 razy i zero informacji o kodzie błędów zupełnie nic.:E

• Upvote 1
Opublikowano
58 minut temu, Czubatka Boża napisał(a):

Pograłem trochę i powiem szczerze gierka fajna. Puki co nie spotkałem jakiś błędów technicznych które by utrudniały rozgrywkę. :woot:  

Dla ciekawostki powiem że grając w Star Wars Outlaws wywaliło mnie do pulpitu 6 razy i zero informacji o kodzie błędów zupełnie nic.:E

Są dalej spadki fps w lokacjach z większą ilością npc?