caleb59 1 621 Opublikowano Piątek o 08:15 Opublikowano Piątek o 08:15 Ale zdajecie sobie sprawę, że update silnika = 1000000000 nowych błędów w przypadku GSC? Do usranej będziemy czekać i nie wiem czy się doczekamy. Irytuje mnie to bo sam czekam na odpowiedni moment by wrócić bo na premierę to było jakieś nieporozumienie a nie granie.
Reddzik 2 762 Opublikowano Piątek o 08:23 Opublikowano Piątek o 08:23 (edytowane) Update silnika będzie dopiero po nowym roku(zapewne 1 kwartał) jak zapowiada ten co jego filmiki ostatnio wrzuciłem. Raczej nie ma co oczekiwać tego przed świętami. Na dniach, czyli weekend lub po, będzie fix 1.7.1 Szybki news, m.in taki, że Nowy silnik zapewne w okolicach Lutego. Edytowane Piątek o 16:41 przez Reddzik 1
Reddzik 2 762 Opublikowano Piątek o 19:01 Opublikowano Piątek o 19:01 (edytowane) Edytowane Piątek o 20:28 przez Reddzik
JSTMB 13 Opublikowano Poniedziałek o 00:12 Opublikowano Poniedziałek o 00:12 Chyba sporo poprawili z ai
Reddzik 2 762 Opublikowano Poniedziałek o 15:42 Opublikowano Poniedziałek o 15:42 Nie dawno wpadł 6.8GB patch. Póki co nie ma info ale jest coś na reddit: Niestety nadal ikony PS jak się ruszy gałką to zmieniają się na xboxowe, i to przeszkadza w grze, bo resetuje się pozycja gałki np na mapie. Tak samo widzę, że nadal mam 30fps+ po otwarciu PDA i przeglądaniu mapy. 1 1
Crew 900 999 Opublikowano Poniedziałek o 18:19 Opublikowano Poniedziałek o 18:19 (edytowane) W 1.7 znów spieprzyli PDA i mam 25 fps... W 1.5 to samo było, w 1.6 naprawili... JAJA. Edytowane Poniedziałek o 18:25 przez Crew 900 2
trybcio86 72 Opublikowano wczoraj o 19:47 Opublikowano wczoraj o 19:47 (edytowane) Zajebiste to gsc pacht 1.7 spierdolil mi gra nie moge wczytac save... @#$% okazalo sie ze zepsuli zapis save i wszystkie zapisy po pachu 1.7 sie nie wczytuja XD Edytowane wczoraj o 19:59 przez trybcio86 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu To zawierzone żebyś grał od nowa bez bugów i błędów
Crew 900 999 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Super błąd wprowadzili z łatką 1.7. Teraz jak się zabije coś lub kogoś to wtapia się to w tekstury no i artefakty spawnują się pod teksturami... 1 1 1
trybcio86 72 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 3 godziny temu, Crew 900 napisał(a): Super błąd wprowadzili z łatką 1.7. Teraz jak się zabije coś lub kogoś to wtapia się to w tekstury no i artefakty spawnują się pod teksturami... wczesniej wcale lepiej nie bylo bo przemieszczaly sie w rozne miejsca i nie dalo sie ich czasem zlokalizowac zeby je zlapac i podniesc
Crew 900 999 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 6 minut temu, trybcio86 napisał(a): wczesniej wcale lepiej nie bylo bo przemieszczaly sie w rozne miejsca i nie dalo sie ich czasem zlokalizowac zeby je zlapac i podniesc Przed łatką 1.7 nie uświadczałem takich problemów jak teraz.
trybcio86 72 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 9 minut temu, Crew 900 napisał(a): Przed łatką 1.7 nie uświadczałem takich problemów jak teraz. A miales takie cos ze biegales ze skanerem i gonilem artefakt zeby sie pojawił ?
Kakarotto 727 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Bugi z artefaktami? Panie, kiedyś to były bugi. W maju miałem tak (też po którymś patchu): Jak oni to mają połatać, skoro łataniem psują. Z GP gra wyszła, to już nie sprawdzę, czy w Prypeci wreszcie naprawili, żeby Monolit wyszedł z budynków a nie tam zbugowani ostrzeliwują z nie wiadomo skąd. Edytowane 4 godziny temu przez Kakarotto
STALKER 75 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Save zawsze się kopiuje żeby uniknąć problemów. Robie to w każdej grze.
galakty 3 312 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Coraz bardziej nabieram przekonania, że nigdy w to nie zagram 4
lukadd 2 907 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ta i do tego plus, że nie daliśmy się sfrajerzyć przez to studio zakupując grę na premierę
Crew 900 999 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 3 godziny temu, trybcio86 napisał(a): A miales takie cos ze biegales ze skanerem i gonilem artefakt zeby sie pojawił ? Gonić za artefaktem a to, że spawnuje się pod teksturami no jest różnica W czystym niebie i zewie są artefakty co by się pojawiły trzeba chwilkę za nimi podążać.. Edytowane 1 godzinę temu przez Crew 900
Rekomendowane odpowiedzi