Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Phoenix. napisał(a):

A kiedy gra wleci na ten nowszy UE ?? 

Najbliżej ma szansę wraz z DLC, a czy to możliwe? Nie wiadomo, mają poślizg z patchem 1.9, więc sądząc po tym, to może nie być tak różowo. Ostatnio też mało informacji, nie ma informacji z discorda itd.

Opublikowano

Też czekam by ta gra stała się sensowna. Tak czytam komentarze, po każdej większej aktualizacji i ogarnia mnie zwątpienie. Swego czasu ograłem chyba wszystkie większe mody do Stalkera. Przynajmniej te przetłumaczone, bo Rosjanie robili rewelacyjne mody do tej gry i sporo było tylko w rosyjskiej wersji.

Szanse na to, są jednak małe, bo gra jest na UE. Z tego co czytałem A-life ogranicza się tu do małego bąbla w którego centrum znajduje się nasza postać. I wszystkie wydarzenia są  generowane wewnątrz niego. To nie jest ten świat ze starego Stalkera, czy Metro: Exodus, gdzie patrzyłeś na mapę lornetką wiele kilometrów do przodu i oglądałeś wydarzenia wygenerowane na całej mapie. Tak swoją drogą, to ktoś wie, czy to jest ograniczenie silnika gry, czy programistów?

Opublikowano (edytowane)

Ja również czekam, jak wrzucą grę na nowy silnik, bo bardzo mi się podobała, ale jak zapowiedzieli takie usprawnienia, to zostawiłem ją i czekam, aby zagrać w taki odpowiednik Nextgen Cyberka :)

Edytowane przez PaVLo
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Całkiem możliwe, że ten dodatek będzie płatny, chyba że rozszerzy się grę do wersji Ultimate, który zapewnia:

• Przepustka sezonowa zapewniająca 2 dodatkowe rozszerzenia oraz wszystkie przyszłe DLC.
  • Sad 1
Opublikowano

Poprawili trochę celność broni czy dalej stalker jest ślep jak kret i potrafi nie trafić serią z kałasza stojąc obok celu? Bo to mnie do szału w poprzednich częściach doprowadzało. 

Opublikowano (edytowane)

Ja odkładałem powrót po zapowiedziach o przejściu na UE5, ale nic nie zapowiada, aby w tym roku to nastąpiło, nawet przy nowym dodatku :heu:

Ten nowy dodatek może być dość duży, sądząc po tej treści :hmm:

image.thumb.png.cc5000cb0d05b1a4b8d2727767215b5c.png

Edytowane przez PaVLo