Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Spychcio napisał(a):

Kurde obejrzałem ten filmik z rozpakowaniem EK i stwierdzam, że nawet dobrze wyszło, że ultima anulowała mi zamówienie EK. Totalnie bez szału i 800zł w kieszeni.

800 zł za to coś? XD 

Edytowane przez galakty
Opublikowano

Jak to jeden z komentarzy: "Thank you for your sacrifice S.T.A.L.K.E.R.!" :D Ja swoją anulowałem, bo doszedłem do wniosku, że 1,5k za plecak i pudełko to trochę za dużo. Wezmę zwykłą limitkę, o ile zrealizują.

Opublikowano
21 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Ja dla odmiany zaproponuje zakup dysku. Mamy 2024. 4TB już są w normalnych cenach, a tu niektórzy widzą grę 150GB i płacz... 

KC3000 2TB jest gotowy, puściutki, od pół roku już puściutki :szatanek:

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie recenzje w dniu premiery i brak możliwości pobrania gry wcześniej, to już takie red alerty, że hype spadł do praktycznie zera.

Takie filmiki z radyjkiem to niech se wsadzą.

Edytowane przez Tomek_ITH
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie, wygląda to tak jakby twórcy nie byli pewni swojej gry.

Recenzje w dzień premiery to skutek też późnego wyslania kopii recenzenckich ledwo tydzień przed premierą! bardzo słabo gdzie zazwyczaj to 3-4 tygodnie przed premierą gry.

Edytowane przez Frog67
  • Upvote 1
Opublikowano
43 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a):

Dla mnie recenzje w dniu premiery i brak możliwości pobrania gry wcześniej, to już takie red alerty, że hype spadł do praktycznie zera.

Takie filmiki z radyjkiem to niech se wsadzą.

No ale masz te 2h na podjęcie decyzji czy kupić czy nie;)

Opublikowano

Chyba ze gra przez 2H będzie spoko, a potem się sprawa rypnie, gdzieś to ostatnio już słyszałem co to była za wtopa... ? :E

To jest niesamowite jak niektórzy kombinują byle tylko nie zrobić dobrej gry :E

Żeby nie było ja nie mowie ze STLAKER 2 jest zły (czy będzie), ale zaczynają się pojawiać czerwona światełka.

Opublikowano
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

No ale masz te 2h na podjęcie decyzji czy kupić czy nie;)

Dzisiejsze recenzje są guzik warte :E I na ich podstawie nie ma sensu decydować o zakupie czy nie. Pojawią się gameplaye będzie można zerknąć na początek gry z czym to się je. Następnie poczytać opinie ogarniętych graczy co do stanu technicznego gry.

Opublikowano

Tutaj gameplay jest raczej przewidywalny, fajnie jakby pozbyli się drewna z poprzednich odsłon w przypadku strzelania choćby. Największa zagadka to właśnie stan techniczny, o atmosferę i świat mam nadzieję martwić się nie trzeba.