Spychcio 152 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No i bez przesady, że robimy Hype Train Byle do, środy!!! 1 1
DITMD 96 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jak coś będzie nie tak, gra będzie niegrywalna itp, to się zrobi refunda i tyle.
ODIN85 286 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 15 minut temu, Spychcio napisał(a): No i bez przesady, że robimy Hype Train Byle do, środy!!!
lukadd 155 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 19 minut temu, Spychcio napisał(a): No i bez przesady, że robimy Hype Train Byle do, środy!!! Dzisiaj: Środa wieczór: 6 1
Reddzik 168 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Czyli co mamy spodziewać się, że ten pociąg nam nie dojedzie?
azgan 298 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Będzie hdr? Jak nie ma HDR to nawet nie ściągam 🤭
DITMD 96 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Hype Train? Jak na razie to raczej jest 2 2
Spychcio 152 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, lukadd napisał(a): Dzisiaj: Środa wieczór: Oby nie, bo mam duży hajp. Słuchawki już nawet naładowne na full:)) i czekam. Jak wszystko odpali o 17:00 to pewnie będę grał do rana bo mam urlop do końca miesiąca to mogę zarywać nocki 1 1
azgan 298 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 godzin temu, Jaycob napisał(a): Jak nie ogarnęli jedną architekturę, która jest na rynku od 4 lat, to na PC z setką konfiguracji będzie imo jeszcze gorzej. + każdy wie jak dziś chodzą gry na UE5. Jedynie co ratuje PC to wspomagacze DLSS/FSR i inne generatory klatek. Unreal Engine Chociaż są tytuły z dużym otwartym światem gdzie wygląda i działa zacnie jak np. Banishers: Ghosts of New Eden albo Days Gone
lukadd 155 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Dead Island 2 czy Atomic Heart też spoko latały. Callisto po blisko 2 latach od premiery też ogarnęli, ale tylko w trybie bez RT Edytowane 1 godzinę temu przez lukadd
azgan 298 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Ja mam wrażenie że to będzie wszędzie szarpać... I znowu festiwal stutteringu będzie 🤭
Crew 900 72 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Dead Island 2 czy Atomic Heart też spoko latały. W Dead Island 2 mam co chwila przycinki a Atomic Heart jest ok ale to starsza wersja silnika/ 1
lukadd 155 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mi zadziwiająco spoko DI2 latał gdy premierowo ogrywałem.
Crew 900 72 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jaki był sens przekładania premiery z powodu konsoli skoro dalej jest kupa z optymalizacją na konsoli 1
Jaycob 119 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 138 GB update. Edytowane 1 godzinę temu przez Jaycob 1 1 1
azgan 298 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, Crew 900 napisał(a): Jaki był sens przekładania premiery z powodu konsoli skoro dalej jest kupa z optymalizacją na konsoli Prawdopodobnie 🤭 1
Spychcio 152 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Oj tam przy obecnych łączach to moment Więc na rozmiar gier już dawno przestałem patrzeć. Updateów też
AndrzejTrg 145 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 21 minut temu, azgan napisał(a): I znowu festiwal stutteringu będzie 🤭 Teraz to już każdy powinien być przygotowany na takie coś Gorzej jak będzie działać ok na premierę to będzie
DITMD 96 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Szczególnie będzie to moment jak wszyscy zaczną ściągnąć w tym samym czasie
Frog67 73 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @JaycobI czego gulujesz 138GB update to nawet przebili Bethesde, oby po ściągnięciu nie zaczęło od początku Edytowane 1 godzinę temu przez Frog67 1
Sheenek 61 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Kurde, a ja glupi wzialem sobie w pracy srode wolna na "nauke", a tu premiera o 16... Chyba faktycznie bede nadrabial material z kursu w oczekiwaniu na powrot do zony 🤣
JeRRyF3D 203 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Spychcio napisał(a): Dla mnie jako "starszego" gracza (35l) Uśmiechnąłem się szczerze ;).
Rekomendowane odpowiedzi