Tomek1623 59 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Lol, faktycznie ciągnie drugi raz 139GB 2
DITMD 97 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 13 minut temu, Sheenek napisał(a): Kurde, a ja glupi wzialem sobie w pracy srode wolna na "nauke", a tu premiera o 16... Chyba faktycznie bede nadrabial material z kursu w oczekiwaniu na powrot do zony 🤣 A nie od 17?
JSTMB 1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja sobie jeszcze nie pogram bo mam za słaby pc ale nie wytrzymam i przejdę na youtube 1
sniper76 26 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu "Cień Czarnobyla" i jak dobrze pamiętam coś ok 5GB, a tutaj prawie 140GB no ładnie odjechali 🤣
RTXnietylko4060tiUSER 60 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Troche syf ze nie dali preloadu na PC, gra wazy skromne 150gb wiec kapke trzeba bedzie poczekac.
bbandi 45 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, JSTMB napisał(a): Ja sobie jeszcze nie pogram bo mam za słaby pc ale nie wytrzymam i przejdę na youtube Edytowane 6 godzin temu przez bbandi 4
sniper76 26 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jak poleci na maksa 600Mbps to ok 35 minut i już jest 🫣
Necronom 29 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 15 lat czekaliście to jak poczekacie jeden dzień dłużej aż się ściągnie to się nic nie stanie Zresztą co to wam da, że ściągniecie szybciej. W to się będzie dało grać normalnie może po miesiącu dopiero
azgan 300 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, Necronom napisał(a): W to się będzie dało grać normalnie może po miesiącu dopiero Optymista 🤭😉 2
Gret 72 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu To po to opóźniali tyle czasu żeby teraz łatać kolejny rok?
Frog67 74 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu UV dzisiaj wspomniał na live że w Stalkerze ma nabite 40-50h ale oczywiście nic nie może powiedzieć do czasu premiery. Recenzja w papierowym Cdaction będzie pisana przez niego.
Necronom 29 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Aż mam flashbacki z Cienia Czarnobyla, było to samo Premiera przekładana tyle razy a i tak wyszedł chrust, którego nie dało się ukończyć 1
Necronom 29 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu I to prawie za półtora kafla, dobrze że toto anulowałem.
DITMD 97 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Trochę biednie, a tej figurce to źle z oczu patrzy.
Spychcio 152 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Widzicie jaki wydawca miły dla osób z PC. Przynajmniej nie musicie drugi raz ściągać 140GB
azgan 300 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 14 minut temu, Gret napisał(a): To po to opóźniali tyle czasu żeby teraz łatać kolejny rok? Jak to miało być... ? „produkt narodowy”, który pokaże siłę Ukrainy https://www.ppe.pl/news/312133/stalker-2-wyglada-fenomenalnie-gra-to-produkt-narodowy-ktory-pokaze-sile-ukrainy.html Aha, O.K 🤭💪 1
DżonyBi 150 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Oj będzie grane. Jak okaze sie, ze HDRu brak, to bede kombinowal z RTX hdr od Nvidii. W Wukongu sprawdzilo sie swietnie.
Sheenek 61 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, DITMD napisał(a): A nie od 17? Ja emigrant wiec 16😆 Ale to i tak bez roznicy bo stalker w takim razie zaczeka do nocy jak rodzina pojdzie spac. A mial byc fajny dzien na zonie. Edytowane 3 godziny temu przez Sheenek
Spychcio 152 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, Necronom napisał(a): I to prawie za półtora kafla, dobrze że toto anulowałem. Pewnie, że tak. Lepiej już mieć dodatkowe 1500zł do budżetu na np. nowe GPU a to zawsze zrobi różnicę.
Kelam 588 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @caleb59Ubogo wygląda jak za 1.5k prawie.
ODIN85 286 Opublikowano 42 minuty temu Opublikowano 42 minuty temu 5 godzin temu, DżonyBi napisał(a): Oj będzie grane. Jak okaze sie, ze HDRu brak, to bede kombinowal z RTX hdr od Nvidii. W Wukongu sprawdzilo sie swietnie. To UE,da się w ini włączyć gdyby twórcy o nim zapomnieli.
Rekomendowane odpowiedzi