Seeker 1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @ibizpl zmienili nazwę jakoś po inwazji na Ukrainę. Czernobyl to zapis po rosyjsku, Chornobyl po ukraińsku. 1
B166ER 16 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie ma co dopiekli tym "orkom" tą zmianą. Ech! Serio...smutne. 11 minut temu, ibizpl napisał(a): Dopiero teraz zauważyłem że 1 stalker był ... Chernobyl a teraz jest ... Chornobyl Jak nie chcesz wydawać większej kasy to wykup sobie gamewypasa na miesiąc za parę srebrników. Nie da rady. Całe 30 za Jezusa wydałem na tani alkohol, szybkie kobiety i piękne samochody. Nawet mi się 126 p jeszcze z furek zachował.
KamcioGF 4 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Passt napisał(a): Nieśmiało zapytam: gra ktoś w FPSy przy pomocy pada? Ja tylko i wyłącznie k+m. Ja po latach walki z przestawianiem klawiszy przez leworęczność poddałem się i każdą grę ogrywam na padzie prócz strategii. Właśnie tak skończyłem CP2077 i FC5 z fpsów 1
Necronom 36 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu RTVEuroAGD do odbioru na 21.11 To poczytam jak u was działa 2 2
Jaycob 152 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie rozumiem graczy co kupują jeszcze pudełka na PC. 2
Necronom 36 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu #pazerni na błyskotki Jakieś szpargały fizyczne są a kosztuje tyle samo co cyfrowe wydanie.
B166ER 16 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Czy wersja elektroniczna może przynieść tyle radochy co pudełko? Czy kiedykolwiek mogła? No nie wiem. Wiem że czasy są inne itp. No chyba że pudełko z kluczem w środku... to jakoś nie bardzo. :-P
ibizpl 5 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ciekawe czy ten multitool to taki jak sztućce z zestawu dla lalek czy coś będzie działać
Spychcio 162 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu O kurde sporo tego, więc faktycznie warto brać, zwłaszcza, że jest steelbook:))
Kelam 616 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Widzę sytuacja w topicu się zagęszcza . Ciekawe jakie kwiatki wyjdą na premierę. 1
lukadd 162 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 godziny temu, DżonyBi napisał(a): Urban VPN i konwersja GP Core na Ultimate, ale przelicznik nie jest tak dobry jak kiedys. Ostatnio wyszlo mi ~100zl za 7msc GPU. 10 minut roboty. Przed tym core to jeszcze można było mieć za 70zeta rok i bez zabawy w VPNy. Teraz drożeje, jak właśnie zerkałem to na indie obecnie ~110zeta za 6 miesięcy Ale dla mnie gamepass ma już ogólnie mały sens. A na pewno nie dla takiej gry jak Stalker do której się będzie wracać. Więc bez sensu ograć w passie i później przy każdym powrocie opłacać znowu abonament, aby mieć dostęp do gry i save Pass dobry był, aby ograć takiego np. Starfielda, ograć i zapomnieć
lamparcicho 188 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ach, jutro o tej porze już się będą u niektórych shadery kompilować i procki gotować...
B166ER 16 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie może być!? @Jay :-O To po co żyć? I jak żyć Panie Premierze? Czyli z grania to już tylko finansowanie czegoś co jeszcze nie powstało pozostaje i stresy związane z sitem na premierze. BTW ten multitool to mam nadzieję wypełniony substancją zwaną "Kozak". Abstynent może zrobić koktajl M a pijący odkazić gardło, przełyk i pozbyć się pożytecznych bakterii trawiących w żołądku co by nie obciążać służby zdrowia zbyt długim życiem. Każdy wygrywa!
userKAMIL 77 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Efekty cząsteczkowe robią tu klimacik.
ODIN85 300 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 15 minut temu, lamparcicho napisał(a): Ach, jutro o tej porze już się będą u niektórych shadery kompilować i procki gotować... Intele 13 i 14 zapłoną 2
Stjepan 199 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu A Core Ultra 5 245k wyświetli 30fps. 5
Frog67 76 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, Stjepan napisał(a): A Core Ultra 5 245k wyświetli 30fps. Lepsze 30fps niż potencjalny crash i dupa na 13/14gen 2
azgan 312 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ale tutaj od jutra będzie spam w temacie i myślę że ten o Dragon Age The Veilguard zostanie spokojnie przebity .
sideband 22 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 32 minuty temu, Kelam napisał(a): Widzę sytuacja w topicu się zagęszcza . Ciekawe jakie kwiatki wyjdą na premierę. Co chwilę ścinki jak to na UE i nawet NV nie potrafiła wrzucić fragmentu bez ścinek 1
ODIN85 300 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, azgan napisał(a): Ale tutaj od jutra będzie spam w temacie i myślę że ten o Dragon Age The Veilguard zostanie spokojnie przebity . Ale ja jutro nie gram
Rekomendowane odpowiedzi