Stjepan 199 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Macie już konserwę i wódę przygotowaną, ja mam nawet maskę przeciwgazową przygotowaną.
ODIN85 300 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Jaycob napisał(a): Chyba niemożliwe. Gra podobno jest na min 40h. Miało być granie na Nową Zelandia a nie ma. Miał być preload a nie ma
Kelam 618 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przy okazji wrzucę klasyka. Podobne realia . Środek Zimnej Wojny. USA, obawiając się ataku ZSRR, szkolą szpiegów, by zdobyli informacje. Kurs kończy najlepszy z najlepszych wśród najlepszych. Dzień odprawy. - Listen! - mówi dowódca - Twoja mission jest top secret i very fuckin' important. Twoim celem jest dotrzeć do Moscow i zdobyć top secret information na temat planowanej invasion! Potem nasz łącznik we Vladivostok załatwi Ci powrót do USA. Zrozumiałeś? - Yes, sir! Znaczy... Da, tawarisz kamandir! Zrzucają agenta na totalnym zadupiu. Po kilku godzinach znajduje wioskę - kilka chałupek na krzyż. Myśli sobie: - OK. Teoria teorią time for practise. Dostrzega babulkę na ławeczce, podchodzi doń: - Zdrastwujcie, babciu. - Zdrastwujcie, amerikanski szpiegu. - Szto? - Zdrastwujcie, amerikanski szpiegu. - Szto? Ja nie amerikanski szpieg, ja ruski! - Niet, wi nie ruski, wi amerikanski szpieg. - Ja nie ruski? Nu pagadi! Odśpiewuje babulce hymn ZSRR, Katiuszę, Kalinkę, Pust wsiegda budziet sonce. - I szto? Ja nie ruski? - Niet, wi amerikanski szpieg. - To patrzcie teraz! Odtańcowuje jej kazaczoka i to tak jakby nic nie robił od dziecka, tylko nak***iał kazaczoki. -I szto? Ja nie ruski? - Niet, wi amerikanski szpieg. Facet myśli sobie: - Damn it. Jak ona? Yeah, w sumie mówić, śpiewać i tańczyć każdy się nauczy. Ale tego nie da rady... Tu wyciąga zza pazuchy pół litra. Otwiera i obala flaszkę w rekordowym tempie. - I szto? Ja nie ruski? - Niet, wi amerikanski szpieg. - Ale, kak wi? Gawarim kak ruski... - Da. - Śpiewam kak ruski... - Da. - Tańczę kak ruski... - Da. - Nawet piję kak ruski! - Da. - To kak wi poznali, ze ja amerikanski szpieg? - Widzisz, u nas w Sajuzie czornych niet. 2
Stjepan 199 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Właśnie dostałem emalia z Empiku że zamówienie jest już gotowe.
JeRRyF3D 210 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, Stjepan napisał(a): Dali jako postać drugoplanową, albo trzecioplanowa, pasuje, mamy XXI wiek u mnie w mieście poniżej 100k mieszkańców też mieszkają murzyni i inne narodowości, to nie XVI Japonia i murzyn główny bohater. Ale to jest 1986 plus kilka lat, czyli 90' z małym haczykiem. Założywszy że u ruskich było jeszcze większe zaściankowo niz w PL bankowo nie mieli czarnego w społeczności.
userKAMIL 77 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, Jaycob napisał(a): Chyba niemożliwe. Gra podobno jest na min 40h. Główny watek 30h z tego co Dev odpowiadał w pytaniach ostatnio.
Necronom 38 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Ale to jest 1986 plus kilka lat, czyli 90' z małym haczykiem. Założywszy że u ruskich było jeszcze większe zaściankowo niz w PL bankowo nie mieli czarnego w społeczności. Cień Czarnobyla rozgrywał się w 2012, a tu mamy ileś czasu później.
Stjepan 199 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, JeRRyF3D napisał(a): Ale to jest 1986 plus kilka lat, czyli 90' z małym haczykiem. Założywszy że u ruskich było jeszcze większe zaściankowo niz w PL bankowo nie mieli czarnego w społeczności. Oj nie Stalker Cień Czarnobyla dzieje się w 2012 roku, Zew Prypeci chwilę później, a Stalker 2 Serce Czarnobyla 6 lat później czyli w 2018 roku, tu nie masz racji.
Jaycob 160 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Różne źródła, różnie mówią. Czytałem dziś, ze całość nawet na 100h. Stalker 2 dev says "the game is huge," takes 100 hours to fully beat, and was built entirely "by hand" 5 minut temu, userKAMIL napisał(a): Główny watek 30h z tego co Dev odpowiadał w pytaniach ostatnio.
zoomehsak 17 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W Nowej Zelandii już była premiera ? :- )
Necronom 38 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jeżeli wątek główny na 30h to może być z pobocznymi drugie tyle lekko. Ile przecież pobocznych miał Zew.
lukadd 164 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, Stjepan napisał(a): Macie już konserwę i wódę przygotowaną, ja mam nawet maskę przeciwgazową przygotowaną. Konserwę to ja będę jutro zajadał czytając o bugach, stutterze, zwalonej optymalizacji i innych kwiatkach Wódy nie piję więc na koniec trzeba będzie zapić whiskaczem aby dobrze przetrawić zdobyte dane o grze. Jak się przyjmie to wtedy zdecyduję czy kupić, czy może za miesiąc, albo z rok
azgan 314 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 39 minut temu, PaVLo napisał(a): To jest gra, która powinna zmuszać do kupna klawiatury i myszy na konsole , a nie jakieś sterowanie PADlinami sPADaj 🤭 będzie profanacja na PC 2
Jaycob 160 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, zoomehsak napisał(a): W Nowej Zelandii już była premiera ? :- ) Nie i nie będzie. 2
Stjepan 199 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Gdyby nie yebana wojna, to już bym dawno z kumplami na wycieczkę pojechał zwiedzać Strefę Wykluczenia. 1
lukadd 164 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, zoomehsak napisał(a): W Nowej Zelandii już była premiera ? :- ) Nowa Zelandia czeka tak jak wszyscy 1
Kelam 618 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, lukadd napisał(a): Konserwę to ja będę jutro zajadał czytając o bugach, stutterze, zwalonej optymalizacji i innych kwiatkach Wódy nie piję więc na koniec trzeba będzie zapić whiskaczem aby dobrze przetrawić zdobyte dane o grze. Jak się przyjmie to wtedy zdecyduję czy kupić, czy może za miesiąc, albo z rok No czuję, ze może być wesoło. Na pewno będę miał przygotowany:
Stjepan 199 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Ciekawa jaka będzie premiera w rosji i na Białorusi.
lukadd 164 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Stjepan napisał(a): Gdyby nie yebana wojna, to już bym dawno z kumplami na wycieczkę pojechał zwiedzać Strefę Wykluczenia. Ale teraz w czasie wojny to jeszcze lepsza faza. Być może taka okazja i lekki klimat zagrożenia już nigdy się nie powtórzy w naszym życiu. 1
Jaycob 160 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Stjepan napisał(a): Ciekawa jaka będzie premiera w rosji i na Białorusi. 1
PaVLo 114 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, azgan napisał(a): sPADaj 🤭 będzie profanacja na PC Coś czuję, ze szybko wyPADnie i zasiądziesz do klawiszy myszy Empik coś działa, bo widzę, że już wysłali paczkę do sklepu
Stjepan 199 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, lukadd napisał(a): Konserwę to ja będę jutro zajadał czytając o bugach, stutterze, zwalonej optymalizacji i innych kwiatkach Wódy nie piję więc na koniec trzeba będzie zapić whiskaczem aby dobrze przetrawić zdobyte dane o grze. Jak się przyjmie to wtedy zdecyduję czy kupić, czy może za miesiąc, albo z rok Ja np, w takiego Woke Guard: Osrałem Zasłonę, albo Star Wars: Uglywoman, czy Assassasin Creed: Murzyn Shadows, nigdy tych gier nie kupię i w nie nie zagram, dla mnie są warte 0zł, nie są warte straty mojego czasu. 1
ODIN85 300 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, Kelam napisał(a): No czuję, ze może być wesoło. Na pewno będę miał przygotowany: Pierwsza godzina 4
Stjepan 199 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu @PaVLo u mnie tak samo Empik działa. 1
Rekomendowane odpowiedzi