DITMD 101 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @JaycobNa tym świecie są rzeczy które się fizjologom nie śniły mapa Edytowane 2 godziny temu przez DITMD
Gret 80 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz nie będzie wiadomo czy to jakieś błędy czy tak ma być bo anomalie 1
bbandi 52 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, galakty napisał(a): Panowie spokojnie, wczoraj była premiera MFS 2024 i dalej grać nie można, oby tu było lepiej No nie możliwe, gra w której jest odwzorwany komputerowo CAŁY ŚWIAT ma problemy na premierę
Stjepan 206 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu A jutro przyjdzie Zew Prypeci premierowe, cieszę się będę miał wszystkie Stalkery w pudełkach na PC. 1
babayaga 2 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu U mnie hype nie ma, na pewno nie tak jak kilkanaście lat temu przy okazji premiery jedynki. Wtedy pamiętam ogrywałem te demka technologiczne, wersje alpha i inne cuda. W Codename Outbreak też grałem i się podobało. 5 lat temu byłem też na wycieczce po Prypeci, okolic elektrowni: Spoiler Wspominam bardzo dobrze, sporo zdjęć. Stalkera 2 jednak obawiam się, że może być spory zawód i nie tylko ze względów technicznych, a dziś przez serwery to w ogóle ciężko zagrać będzie. 1 1
azgan 335 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, wrobel_krk napisał(a): To jets xbox jakiś tryb 120hz mam nadzieję że na PC w lepszych ustawieniach tak to nie będzie wyglądać, bo to wygląda jak gra z przed 5 lat:) Tak sobie to tłumacz, gierka zaliczyła dawngrade przez te 3 lata. Jak myślisz że to będzie nadal tak wyglądać to się możesz srogo rozczarować no ale chciałbym się mylić 😉 2
wrobel_krk 168 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @azganBędę w game passie testować jak będzie lipa nie kupię. Ja się dziwie że tyle preorderów poszło:) 1
ODIN85 315 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, lamparcicho napisał(a): Dzięki za przypomnienie, też mnie to czeka. W sumie nie wiem po co ale może będzie 1 fps więcej Jak zaktualizujesz po premierze to Cię czeka ponowna kompilacja shaderów. 1 1
aureumchaos 74 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, azgan napisał(a): Tak sobie to tłumacz, gierka zaliczyła dawngrade przez te 3 lata. Jak myślisz że to będzie nadal tak wyglądać to się możesz srogo rozczarować no ale chciałbym się mylić 😉 Tez czytalem o tym ze gra byla downgrade kilka razy dlatego spodziewam sie ze bedzie wygladac jak jedynka... Inaczej bylby Stalker 2 Heart of Stuttering... Nie ma bata zeby inaczej ogarnac UE... Musi byc bieda na ekranie co tez widac na filmikach, ale moze gameplay i scenariusz bedzie dobry
DżonyBi 187 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, aureumchaos napisał(a): dlatego spodziewam sie ze bedzie wygladac jak jedynka... to na pewno się pozytywnie zaskoczysz
Stjepan 206 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Mam Zew Prypeci zainstalowany, można będzie porównać organoleptycznie 1:1 1
Jaycob 174 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 20 minut temu, wrobel_krk napisał(a): To jets xbox jakiś tryb 120hz mam nadzieję że na PC w lepszych ustawieniach tak to nie będzie wyglądać, bo to wygląda jak gra z przed 5 lat:) Już bez przesady. Grafika sprzed 5 lat tak bardzo się nie różni, ba! niektóre gry sprzed nawet 10 lat wyglądają lepiej niż dzisiejsze produkcje. A jeśli faktycznie to tryb 120hz to tylko plus dla Xbox'a. 1
Gret 80 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja tylko przypomnę że W3 ma zaraz 10lat, to tak odnośnie grafiki wyglądającej jak z przed 5 lat Haa RDR2 już ma zaraz 7lat 2
Jaycob 174 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 18 minut temu, Gret napisał(a): Teraz nie będzie wiadomo czy to jakieś błędy czy tak ma być bo anomalie Devi teraz: it's not a bug, it's an anomaly. 2 1
wrobel_krk 168 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @JaycobW sumie racja metro exodus wyszło 5 lat temu a dalej dobrze wygląda. Chyba sobie znów zagram w metro jak ten stalker będzie nie do grania. W3 czeka aż zmienię 3080 żebym dograł do końca, ale teraz z tymi RT 2 1
Stjepan 206 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Gret napisał(a): Ja tylko przypomnę że W3 ma zaraz 10lat, to tak odnośnie grafiki wyglądającej jak z przed 5 lat Haa RDR2 już ma zaraz 7lat Zew Prypeci ma 15 lat, Czyste Niebo ma 16 lat, a Cień Czarnobyla ma 17 lat, taka ciekawostka. 1
Gret 80 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @wrobel_krk no dokładnie, Metro Exodus cały czas jest jedną z najładniejszych gier. A ma 5lat. Co prawda jakiś czas temu dostało refresh ale mimo to. Nie miałbym nic przeciwko jakby Stalker wyglądał jak 5 letnie Metro.
PaVLo 137 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Ja robię już klimat. Ta naklejka pochodzi z jednej z edycji pudełkowych STALKER Edytowane 2 godziny temu przez PaVLo 4 1
Reddzik 208 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 19 minut temu, Stjepan napisał(a): Mam Zew Prypeci zainstalowany, można będzie porównać organoleptycznie 1:1 Ja mam Cień Czarnobyla z modem Complete, i mam też Anomaly 1.5.3 to się porówna Wczoraj grałem w Stalkera do 1 w nocy, co tam się działo, nigdy gry nie przeszedłem, ale teraz na starość gra nabrała "rumieńców". 43 minuty temu, galakty napisał(a): Panowie spokojnie, wczoraj była premiera MFS 2024 i dalej grać nie można, oby tu było lepiej MS wyszedł dzień przed, żeby zebrać frustrację i gorsze oceny, by Stalker 2 mógł być lepsza grą na tle innej, wtedy to ładniej wygląda Edytowane 2 godziny temu przez Reddzik 1 1
Stjepan 206 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu @Reddzik ja trylogię przeszedłem praktycznie w czasie premier, oj najwięcej nerwów napsuło mi Czyste Niebo, za to Zew Prypeci przeszedłem dwa razy, raz na DX9c, później na mocniejszym kompie na DX11 ze wszystkimi wodotryskami, ta burza w tej grze w nocy nadal robi wrażenie. 1
Jaycob 174 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 40 minut temu, DITMD napisał(a): @JaycobNa tym świecie są rzeczy które się fizjologom nie śniły mapa 2x większa mapka od ostatniego Metro. Mam nadzieję, że będzie to jakoś sensownie zapełnione w ciekawą eksplorację/questy, a nie tylko pustawe tereny.
lamparcicho 211 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie oczekuje wiele - po prostu "bońć" Nie musisz być zoptymalizowana - po prostu się włącz, pararara 7h 3
Reddzik 208 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Czas 10:10, jeszcze 6:50 mam do Zony. A potem? To będzie zabawa Edytowane 2 godziny temu przez Reddzik 3
JeanPepin 17 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, Reddzik napisał(a): Czas 10:10, jeszcze 6:50 mam do Zony. A potem? To będzie zabawa TAk mi się skojarzyło 1
Rekomendowane odpowiedzi