-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez oumajgad · Opublikowano
Witam Mam obudowę, dysk SSD i po taniości nabytego RX 7800 XT od gigabyte Potrzebuję wszystko inne. Koszyk wygląda tak póki co: https://proline.pl/koszyk/f2d9afb0 Moje główne pytanie to procki. Na liście są dwa. Który lepszy? Szukałem artykułów/porównań i w niektórych twierdzą, że jeden, inni że drugi. A może warto po prostu pozostać przy Ryzen 7 7700 i zaoszczędzić te 5-6 stów (i wydać je potem na nowy monitor)? Gram głównie w strategie, ale lubię też jakieś inne gierki sobie odpalić (Cyberpunk, Space Marine 2 etc.). Oba procki z listy są chwilowo dostępne na amazonie uk po niemal tej samej cenie (12 funtów różnicy), więc jedyne co mnie interesuje to jak się oba sprawdzają w praktyce. Obstawiam, że zasilacz seasonic focus gx 650W nowego sprzętu nie pociągnie? Z góry dzięki za pomoc. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Ci to się dopiero odkleili -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Nie rozkrecaj. Wygrzej dobrze PTM'a. Powienien popracowac 2-3h w temperaturze 80-85C, wiec najlepiej jakbys przydusil nieco wentylatory i ustawil w benchmarku rdzen na ok 80C. To pomaga. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Dokładnie. Świat się zesrał i cokolwiek wypluje IT, to od razu AI ! Niedługo niuniek od excela, to będzie operator AI. 1. Do tego jeszcze kwiatuszek, że każda uzbrojona bomba pika / mruga / wydaje dźwięki i ma liczniczek. Po przecięciu odpowiedniego przewodu, pikanie / mruganie ustaje, licznik staje. I żaden zamachowiec na ziemi nie wymyślił "zmyłki", że mimo przecięcia złego przewodu też wyłącza mruganie / audio i liczniczek. Rozluźnienie zwieracza, kwiaty, fanfary, lasery, ładnie ubrani na przód do zdjęcia - a tu i tak - ... jeb! 2. Wszystkie "bazy", sejfy, laboratoria tajne z dostępem na odcisk odbytnicy... wystarczy cegłą panel rozwalić - nie ma prundu - nie działa - drzwi się otwierają. Czy logika Neandertalczyka nawet nie podpowiada, że każdy zechce to rozwalić , więc system powinien działać sprawnie gdy jest prąd (wow!), a jak cokolwiek nie tak z zasilaniem, to z automatu robi się autoprotect!? -
Przez LeBomB · Opublikowano
Jakieś 20 lat temu grzebałem w takich programach i był jeden, co nawet dawał radę. Wiadomo, rozdzielczości zdjęć z aparatów cyfrowych nie była jakaś olbrzymia to i efekty nie były powalające, ale coś tam już się dało osiągnąć. Tak jak w kodekach wideo, które mają wbudowany np. ffdshow z funkcji upscalingu korzystałem też już kilkanaście lat temu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi