KamcioGF 6 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 4 minuty temu, Kelam napisał(a): A kogo obchodzi jakieś nieudane TDU. Nawet w najlepszą część mi się w to nie chciało grać dłużej niż 2h. Ej ej ale pierwsze TDU to ty szanuj 1
ODIN85 370 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, userKAMIL napisał(a): To sobie pograłem XD 23min.
Spychcio 263 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, userKAMIL napisał(a): To sobie pograłem XD Godzina zero to 17:00
userKAMIL 121 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Myślałem, że jak puścili pobieranie to można już odpalić. No nic czekamy dalej... 1
ODIN85 370 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Mam nadzieje że będą problemy z odpaleniem 2 1
Kelam 690 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Teraz, KamcioGF napisał(a): Ej ej ale pierwsze TDU to ty szanuj Nie . Jestem skrzywiony przez undergroundy - jak nie ma sensownego wizualnego tuningu i odpowiedniej muzyczki, to mi się nie chce w samochodziki zbytnio grać. 1
Passt 29 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Opiszcie wrażenia z rozgrywki dzisiaj. Ja powoli będę kończył Enotria the last song i później zabieram się za Stalkera.
AndrzejTrg 169 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Problem z odpaleniem, to będzie najmniejszy problem
Spychcio 263 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 3 minuty temu, zozolek napisał(a): Ale Wtedy potłuścisz myszkę. W moim przypadku Pada 1
Vulc 287 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Mogą być też problemy z podpaleniem. 🤭 1
azgan 367 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Mam nadzieje że będą problemy z odpaleniem Ale u Ciebie 1
Art385 54 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 3 godziny temu, Digger napisał(a): Masz tak wolny internet że nawet przy wysyłaniu posta ci tnie? tak 1 2
wQrwiony 4 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Dobra idę pod prysznic bo jak mnie wciągnie to nie będę się tydzień myć Na GP leci pełnym łączem zostało jeszcze z 60GB powinienem się na 17 wyrobić. Bez odbioru 1 1
userKAMIL 121 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Mam nadzieje że będą problemy z odpaleniem Jaki pies ogrodnika! XD 2
Vulc 287 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Chłodzenie wodne dla 4090 żeby okiełznać 60 klatek z DLSS i FG. 3
Rico650 1 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ciekawi mnie pobór mocy jaki wygeneruje ta gra dla karty graficznej. Póki co Metra Exodus chyba nie przebije nic.
userKAMIL 121 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Nie no fajnie naprawdę fajna atmosfera tutaj panowie! Prawie jak sylwester wszyscy siedzą i odliczają!
lamparcicho 254 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Kwadrans, 15 minut, 900 sekund... 2
DyndaS 42 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, Vulc napisał(a): Chłodzenie wodne dla 4090 żeby okiełznać 60 klatek z DLSS i FG. Takie chłodzenie prosto na głowę, to by się przydało niektórym mocno "podpalonym" na ta grę 1 1
Joloxx9 175 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 9 minut temu, userKAMIL napisał(a): Myślałem, że jak puścili pobieranie to można już odpalić. No nic czekamy dalej... Preload made by Microsoft
Vulc 287 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Pozdrawiam też tych śmieszków co chcą odpalać na laptopie z 3050. Dajcie znać jak już straż pożarna odjedzie. Edytowane 20 godzin temu przez Vulc 1 1
Art385 54 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 1 minutę temu, lamparcicho napisał(a): Kwadrans, 15 minut, 900 sekund... Spokojnie po tym dużym patchu migają tekstury jeszcze nam padaczki dostaniesz. 1
MJRegul 56 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) STEAM! ok, 50 minut, miodzio Edytowane 20 godzin temu przez MJRegul 1
Joloxx9 175 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Teraz, Vulc napisał(a): Pozdrawiam też tych śmieszków co chcą odpalać na laptopie z 3050. Dajcie znać jak już straż pożarna odejdzie. Laptop się szybciej wzniesie a orbite niż spaceship od spacex 1
AndrzejTrg 169 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 4 minuty temu, Vulc napisał(a): Chłodzenie wodne dla 4090 żeby okiełznać 60 klatek z DLSS i FG. Raczej bez ciekłego azotu nie podchodź
Rekomendowane odpowiedzi