Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widzę, to jest narzekanie tradycyjnie na ścinki, ale też jest ponoć dziwny feeling na myszce. 

Opublikowano

Było oczywiste, że będzie działać źle. Poczekać aż połatają. Najważniejsze, że klimat i rozgrywka zachowane. Za jakiś czas będzie świetna gra. Gorzej jak podstawy rozgrywki są kiepskie(Metro), wtedy i łatki nie pomogą.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Mnie to zastanawia Ilu tu na forum mamy prezesów, bo co premiere są jednostki, które w środku tygodnia są w stanie robić nocki i grać jeszcze w dzień i tak w kółko przy każdej premierze  :E

Edytowane przez dawidoxx
  • Thanks 2
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Spychcio napisał(a):

Na XSX też nie wygląda źle:))

Na Series X wygląda to dobrze, szkoda tylko że Microsoft nie ma więcej udanych "EX'ów" na XBOX'a.

A jak tam S.T.A.L.K.E.R 2 wypada na PS5 PRO 🤭😉?

Edytowane przez azgan
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Mnie to zastanawia Ilu tu na forum mamy prezesów, bo co premiere są jednostki, które w środku tygodnia są w stanie robić nocki i grać jeszcze w dzień i tak w kółko przy każdej premierze  :E

Raczej bananowe dzieci :banana:

Edytowane przez Totek
Opublikowano

Peak na steam prawie 78k. Troszkę wolniejszy przyrost, ale to dopiero 19.00. 

Opublikowano
6 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Starczy praca zdalna w IT w jakichś operacjach (nie programowanie) :E duży zespół, mało ticketów na kolejce to można ciąć w ch, zawsze się znajdzie ktoś kto zrobi te tickety więc można śmiało grać, trochę się potem przespać, rano tylko zalogować się do kompa służbowego, odpalić mouse movera i elo :E 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Może też być "szlachta", a jak wiadomo, szlachta... ;)

Opublikowano
14 minut temu, Phoenix. napisał(a):

To dziala i wyglada tragicznie, na konsoli na padzie te 30fps bedzie czuc plynniejsze niz na myszce.

W wyglądzie nie ma tragedii. Jest przyzwoicie, ujdzie, ale wymagania w stosunku do tego co gra prezentuję to już jest tragedia na pewno.

Plus, że zapowiada się na zacny klimat :E Ale niestety trzeba trochę poczekać, aż połatają.

Opublikowano

Białe litery na białym tle w menu, nawet mimo tej czarnej obwódki  to dla moich oczu problem, źle to widzę. Na Xboxie przydało by się opcja ustawienia martwej strefy analogów. Z ciekawości jak macie ustawiony HDR? Mam wrażenie że z automatu mam trochę za ciemno.

Opublikowano (edytowane)

I'm back, do You see it?

Kończy się pobierać, zjem kolacyjkę i zasiadam do gierkowania! :dj:

A tak takie komentarze z ppe, chyba racja z tymi padami, czytałem na Reddit czekając do lekarza, że nie ma ustawień pada, nie ustawimy martwej strefy itp, ludziom driftuje xbox elite w grze.

Spoiler

obraz.thumb.png.e8ff76ece6345b3be1e94b5fbc9d7738.png

Spoiler

obraz.thumb.png.8c583131cc77b4aeb35fa6dc257ed009.png

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1
Opublikowano

@dawidoxx @JeRRyF3D @TotekPanowie - kto i jak dysponuje swoim czasem, to jest jego sprawa. Jak chcą i mają ludzie możliwość grania w środku tygodnia do białego rana, to niech sobie grają. Koniec tego tematu:faja:

Opublikowano
10 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Zaraz tam prezesów, są też managerowie :E 

3284e3bff406f045d34396cb680d5da5.jpg

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, zozolek napisał(a):

4090 za 6k kupisz, w styczniu  beda latc po 3-4 max.

weź wyjdź z matrixa :E  a ciul mnie obchodzi co w styczniu i za ile kupię, mamy listopad.

1 minutę temu, Reddzik napisał(a):

I'm back, do You fell it?

Kończy się pobierać, zjem kolacyjkę i zasiadam do gierkowania! :dj:

Tylko nie pisz po 20 minutach grania, że gra super działa bo kwiatki zaczynają się później. 

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Kelam napisał(a):

@dawidoxx @JeRRyF3D @TotekPanowie - kto i jak dysponuje swoim czasem, to jest jego sprawa. Jak chcą i mają ludzie możliwość grania w środku tygodnia do białego rana, to niech sobie grają. Koniec tego tematu:faja:

Co wy tacy delikatni się robicie nawet pogadać nie można? przecież nie wytykamy nikogo palcem a głośno myślimy :E

Opublikowano

Poczytałem recenzje i komentarze i...

Ну що я можу сказати?
Не дуже добре в цьому новому Сталкері. :E 

Przez rok powinni naprawić AI i bugi, i wtedy można powoli rozważać zakup, bo generalnie gra jest ponoć ogromna, singiel długością dorównuje Valhalli, a na klimat narzekać nie można. 

Póki co spróbuję polubić Metro Exodus i może kupię Chernobylite. 

Opublikowano

@dawidoxxJacy my:E? Ja nie gram panie - czekam na dziesiątki patchy najpierw:E. Tylko prewencyjnie piszę, by przestać z jakimiś aluzjami czy przysrywkami ;).