Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Jaycob napisał(a):

A jak mi się tam przepisze coś innego z automatu to co? Weź nie broń tego, bo wiesz, że to głupio zrobili.  ;)

Ale jak ma tam się coś z automatu przypisać? Jak dasz w lewo apteczkę a na przytrzymanie lewo bandaże to tak będzie. Tam nic z automatu nie ma prawa się przypisać. Albo rozmawiamy o dwóch innych rzeczach albo nie ogarniasz najprostszej kwestii w ekwipunku. 🤷

Opublikowano
2 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Ale jak ma tam się coś z automatu przypisać? Jak dasz w lewo apteczkę a na przytrzymanie lewo bandaże to tak będzie. Tam nic z automatu nie ma prawa się przypisać. Albo rozmawiamy o dwóch innych rzeczach albo nie ogarniasz najprostszej kwestii w ekwipunku. 🤷

Przepisuje się automatycznie to, co podnosisz. Miałem apteczkę, zużyłem, a teraz mam kiełbasę w tym samym miejscu co miałem apteczkę albo bułkę w miejsce wódki.

Ten HUD jest nie widoczny i to mnie irytuje.

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, Gret napisał(a):

@lukadd jaki wynik miał CB77? 800k? 

Ta ponad milion.

Ale CP mimo olbrzymich wymagań i błędów jednak jeśli chodzi o oprawę to była inna liga niż Stalker.
Stalker jest przeciętny graficznie, nawet dynamicznych cieni nie dali, gdzie ta gra dla klimatu i eksploracji się o to prosi, a wymagania kosmos :E

• Upvote 1
Opublikowano

No dobra, obejrzałem długi fragment jakiegoś gameplayu/recenzji... to wygląda faktycznie jak Stalker 1 na modach. :O Gdzie jest grafika z przedpremierowego gameplay'u?!
Odnoszę wrażenie, że Fallout 4 (taki porównanie było w filmie) wygląda lepiej... :O 

Chyba to oświetlenie - kompletnie leży, więc gdy nie ma kałuż i cieni wszystko jest mega płaskie.

UE5 at its finest.... 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Przepisuje się automatycznie to, co podnosisz. Miałem apteczkę, zużyłem, a teraz mam kiełbasę w tym samym miejscu co miałem apteczkę albo bułkę w miejsce wódki.

A ok czyli jak zużyjesz ostatnia np apteczke to w to miejsce leci kolejny fant. To nie wiedziałem i trzeba tego pilnować. 

Opublikowano
8 minut temu, PaVLo napisał(a):

Jak mnie irytują te anomalie, jedna rzuca wszystkim ze snajperską precyzją, a druga robi krwistego steka i na razie dałem sobie spokój wracam do serialu :')

Przecież je widać a jak nie widzisz to masz sygnał dźwiękowy, który ostrzega. Wystarczy rzucić w nie śrubą i można przez nie wtedy przejść bo się wyłączają na moment :))

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, JayDee016 napisał(a):

no i ja mam problem z niedziałającym sprintem...

prolog, przy drugim miejscu na skaner, tam gdzie leci muzyczka, coś mnie wali z pacy, ale nic nie widzę...any help?

Wybijaj szybko z tego miejsca i leć do jaskini:)) i będzie po problemie.

Opublikowano

Ja tam nic nie widzę, gdyż piszę z komórki :E

Na tyle co zdążyłem zerknąć to czuć klimat i ten strach co dalej się wydarzy :P może jutro po pracy coś zagram ech... Na pierwszy kontakt dla mnie bajka 😃

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
24 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Okulary kup bo jest tego znacznie więcej. :E 

No dobra, to może jednak za mało stron przeczytałem :E

a jak klimacik i fabułka? ktoś już coś może powiedzieć?