Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Patrząc na to ile czasu robili tą grę to nie wiem czy oni by jakikolwiek silnik ogarnęli. Może ten od Łady daliby radę :E

A tak w ogóle wziąłem sobie gamepassa, ogram sobie Frostpunka 2, obadam FL2024 i przy okazji odpalę na godzinkę czy dwie tego Stalkera, aby choć na chwilę z wami połączyć się w tych bólach 8:E

Edytowane przez lukadd
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, lukadd napisał(a):

Patrząc na to ile czasu robili tą grę to nie wiem czy oni by jakikolwiek silnik ogarnęli. Może ten od Łady daliby radę :E

A tak w ogóle wziąłem sobie gamepassa, ogram sobie Frostpunka 2, obadam FL2024 i przy okazji odpalę na godzinkę czy dwie tego Stalkera, aby choć na chwilę z wami połączyć się w tych bólach 8:E

Też tak zrobiłem, bo na steam za MSF 2024 i S.T.A.L.K.E.R. 2 wołają 539zł. xD

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj w nocy dopiero ściągnęła mi się gra, odpalam i wyświetla się napis "porada nr 77: sen jest ważny coś tam coś tam..." myślę sobie, rzeczywiście! Wyłączyłem grę i poszedłem spać. :E

Edytowane przez Digger
  • Like 1
  • Haha 7
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No faktycznie wygląda to przeciętnie. Screeny podrasowane jakieś w necie latają:E  Poziom Chernobylite jak nic.Świetny Hdr.

Optymalizacja dobra. Grubo ponad 90 fps-4k Epic Q FG. Ściny niestety są co jakiś czas.

Mutanty faktycznie za bardzo wytrzymałe. Trzeba będzie unikać z nimi walki jak tylko się da.

Klimacik robi największą robotę.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
23 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

No faktycznie wygląda to przeciętnie. Screeny podrasowane jakieś w necie latają:E Faktycznie poziom Chernobylite.Świetny Hdr.

Optymalizacja dobra. Grubo ponad 90 fps-4k Epic Q FG. Ściny niestety są co jakiś czas.

Mutanty faktycznie za bardzo wytrzymałe. Trzeba będzie unikać z nimi walki jak tylko się da.

ta gra ma klimacik, chociaż jest bardzo nierówna, grafika wygląda na nieco przestarzała, jednak kiedy w tej poczatkowej zonie, zmienia się pogoda i nastaje burza to efekty pogodowe urywają dupsko wedlug mnie.

byłem wielkim fanem burz w W3, jednak tutaj jest jeszcze lepiej. 

klimat nieziemski, a świet według mnie podobny do W3 :)

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

No faktycznie wygląda to przeciętnie. Screeny podrasowane jakieś w necie latają:E Faktycznie poziom Chernobylite.Świetny Hdr.

Czerń jest czarna, kolorki i światełka bajka na OLED'ZIE 

25 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Ściny niestety są co jakiś czas.

Jakiej rozdzielczości byś nie ustawił i detali zmienił to i tak będą. Standardowo jak na Unreal Engine 5 przystało 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, azgan napisał(a):

Ktoś tutaj z Was napisał we wcześniejszych postach że S.T.A.L.K.E.R 2 przypomina premierę Cyberpunk 2077 i powoli zaczynam utwierdzać się w przekonaniu że miał rację 🤭

Cyberpunk nie wygladal jakby wyszedl w 2012r.

• Haha 2
  • Upvote 1