GOG spartolił RE3:Nemesis, co jakiś czas gra się zawiesza do czarnego ekranu i wraca, ma również problem z GPU, gdy przechodzi z trybu 2D na 3D oraz ustawienia w grze po naciśnięciu F1 mają pierwszeństwo nad launcherem, gdzie jest max 1600x900p.
Można ustawić GPU na maksymalną wydajność i użyć DxWind, ale wtedy Dpad mi nawala i odczytuje tylko jeden przycisk na raz... Meh, szybciej odpalę emulator na Dolphin.
RE2 działało świetnie, więc mogli dać sobie więcej czasu..., a nie wydawać taki szajs.
No nie ma, ale jak to mówią nic na siłę.
Tyle, że nie trzeba wcale nadpłacać na akord, żeby był z tego zysk/sens.
Można sobie policzyć miesięczny budżet i zobaczyć ile schodzi na życie, rozrywkę, planowany zapas w razie co i podliczyć ile jeszcze zostanie. Nawet drobne nadpłaty, to zawsze ciut mniej odsetek każdego miesiąca.
Mi się po prostu trochę wolnej kasy zebrało, w jakieś kombinacje z inwestycjami nie chciało bawić, a lokaty były słabiutkie.
Potem był jakiś taki okres, że znowu się nazbierało i jakieś większe premie wpadły, to poszły ze dwie solidniejsze nadpłaty. Regularniejsze zrobiłem dopiero jak stopy skoczyły, wtedy faktycznie oszacowałem ile mi się miesięcznie odkłada i wyszło, że spokojnie dychę co kwartał można zrzucić.
Planowo na bzdury przepalam zwroty podatku
Przewiń do 10:34 tylko uwzględnij że gość tam robi jeszcze zadania poboczne więc przewiń do momentu jak jest kontynuacja storyline. I zobacz sobie też na czym te zadania polegają tam dalej jest bieganie od znacznika do znaczika żeby z kimś pogadać dokładnie tak jak wcześniej była na to zwracana uwaga nie tylko z mojej strony 😁. Nie trzeba przechodzić gry żeby można było to zweryfikować 😉.
Rekomendowane odpowiedzi