ODIN85 392 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No dobra a tym co nie wywala i chodzi dobrze to gracie na Steam czy na GP? Bo były już przypadki że wersja Microsoftu była gorsza. 1
prystek 28 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 6 minut temu, ODIN85 napisał(a): No dobra a tym co nie wywala i chodzi dobrze to gracie na Steam czy na GP? Bo były już przypadki że wersja Microsoftu była gorsza. ja gram na steamie i nic nie wywala 1
DITMD 142 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) @ODIN85Steam. @ToothMożliwe że nie mieli już kasy, musieli przecież przenieść całe swoje studio z Ukrainy do Czech itp., albo to po prostu klasyczna zagrywka, wydajemy produkt, a za sprzedaż będziemy go patchować i dalej rozwijać. Edytowane 4 godziny temu przez DITMD
PepePanDziobak 11 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 12 minut temu, DITMD napisał(a): @ODIN85Steam. @ToothMożliwe że nie mieli już kasy, musieli przecież przenieść całe swoje studio z Ukrainy do Czech itp., albo to po prostu klasyczna zagrywka, wydajemy produkt, a za sprzedaż będziemy go patchować i dalej rozwijać. To nie hamerykanie żeby wydawać wszystko dopieszczone na 110% . Wiem jak chłopaki z wawki ciężko tyrają żeby wydać grę która i tak jest pełna błędów Nie wiadomo ile oni mają zasobów na pracę ludzi. Na pewno nie jest im łatwo w tej sytuacji która jest od ponad 1000 dni... No i caly świat czeka na stalkera2 więc presja jest na takim poziomie że zwieracze puszczają na dole i u góry. Trzeba poczekać , grac, testować ...pacz za paczem niech wychodzi i tyle. Najważniejsze ze w końcu jest ten stalker. Tyle lat czekania Edytowane 4 godziny temu przez PepePanDziobak 3
ODIN85 392 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Taki trend że teraz wydają niedopracowane gry żeby kasa się zgadzała. Do poziomu Veilguard daleko i grę czeka długie łatanie.
Doamdor 141 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Kolejne kilka godzin gry, aż do ponownego wywalenia. Jak dla mnie wszystko jest tu do poprawy, grafika, cienie, odbicia, oświetlenie, fizyka, postacie, potwory. Jest to jeden wielki ulep, starych i nowych rozwiązań. Wisienką na torcie są spadki fps poniżej 60fps z DLSS Q na RTX 4090. Rozumiem sentyment do tej gry, no ale cena 229zł i polecanie tej gry w obecnym stanie..... 1 1
azgan 432 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): No dobra a tym co nie wywala i chodzi dobrze to gracie na Steam czy na GP? Bo były już przypadki że wersja Microsoftu była gorsza. Na STEAM i gierca jest dobra aczkolwiek pod pewnymi względami mam wrażenie że wypada gorzej od swoich poprzedników. Ten cały system A-Life 2.0 jest jednym wielkim rozczarowaniem.
DżonyBi 247 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) A-life jak Alpha-life. Mimo, ze gra chodzi przyzwoicie na 4090 odpuscilem sobie. Sprzedali banke kopii to niech teraz zakasaja rekawy i bez łachy naprawiaja gre, a jest co naprawiac. Edytowane 3 godziny temu przez DżonyBi 1
azgan 432 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 18 godzin temu, dawidoxx napisał(a): Istny idiotyzm z tym psuciem broni po wystrzeleniu kilkudziesięciu pocisków.. Jak to możliwe że ludzie wystawiają pozytywne opinie tytułowi, który dosłownie jest jednym wielkim poligonem bugów Skopana optymalizacja, pełno błędów a tu 80% pozytywów na steam 🤣 U mnie to nawet same z siebie wył. się wibracje w padzie od XSX oczywiście akumulator miał jeszcze 85% w zapasie ale nic nie pomagało, restartowanie ustawień w opcjach gry/kontrolera. Na kablu to samo dopiero wył. i wł. ponownie gry zadziałało .
ODIN85 392 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Mówiłem że do fpsów to tylko m+k 1
DżonyBi 247 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu U mnie akurat DualSense bezprzewodowo dziala bez problemow, ale pogralem ze 2-3h. Z tego co tu czytam to ta gra to jedna wielka anomalia.
aureumchaos 92 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): No dobra a tym co nie wywala i chodzi dobrze to gracie na Steam czy na GP? Bo były już przypadki że wersja Microsoftu była gorsza. Ja tez mam steam i nie wywala mi, dropy mam tylko z cut scenkach w tej wiosce, tak to ogólnie trzyma te 90 - 100 fps. 1
lamparcicho 278 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 7 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Ta burza też mnie z kapci wyrwała! Kapitalnie to wygląda i jeszcze te efekty cząsteczkowe od liści po kłęby kurzu. Stałem przez dłuższa chwile i podziwiałem. A jakie masz kapcioszki? Bo ja mam takie oto bat-paputki: 2
Crew 900 88 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Jestem ciekaw w jakim stanie ta gra by była jakby nie przesuwali premiery... Ciekawe czy w ogóle oni moogli ją włączyć No i też wracamy do tego, że wcześniejsze materiały po prostu były kłamstwem. Przecież by to postawić na nogi to jakiś rok lub więcej łatania. Chyba szybciej III wojna światowa będzie niż to będzie chulać Edytowane 2 godziny temu przez Crew 900
Joloxx9 211 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Za co ta gra dostaje takie wysokie oceny? RDT_20241123_080705.mp4 Edytowane 2 godziny temu przez Joloxx9 6 1
DżonyBi 247 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, Crew 900 napisał(a): Przecież by to postawić na nogi to jakiś rok lub więcej łatania Nie no, daje im miesiac , bo tyle mi zajmie przejscie FFVII Rebirth. Edytowane 2 godziny temu przez DżonyBi
Crew 900 88 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): Nie no, daje im miesiac , bo tyle mi zajmie przejscie FFVII Rebirth. Co ty nie ma szans patrząc na aktualny stan. Ja nawet wątpię by oni naprawili optymalizację jak to jest w jądrze silnika. Edytowane 2 godziny temu przez Crew 900
DITMD 142 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wygląd roślinności w tej grze Spoiler 1
JeanPepin 23 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 10 h i 0 crashy czy bugów jak powyżej na filmie..ale czar prysł wczoraj wieczorem. Bug przez który nie mogę zrobić questa pobocznego ( szczescie w nieszczesciu) ale też jednocześnie nie mogę wejść na teren "miasteczka" w rejonie zakłady chemiczne.Stoi strażnik przed bramą, z niebieską flagą czyli side quest, zaczyna sie dialog że nie może mnie wpuścic bla bla i nie mogę mu nic na to odpowiedzieć..nie ma żadnej opcji dialogowej żeby rozmowe zakonczyc i jedynym wyjściem z sytuacji jest altf4. Widziałem na reddicie że sam nie jestem, dobrze że to side quest niby, no ale przydałaby mi się na mapie kolejna opcja szybkiej podróży, a bez wejścia na teren może być ciężar. Człowiek k***y dostaje przez coś takiego 1
azgan 432 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Taki trend że teraz wydają niedopracowane gry żeby kasa się zgadzała. Do poziomu Veilguard daleko i grę czeka długie łatanie. Co by nie mówić to rzeczywiście Dragon Age The Veilguard przynajmniej od strony czysto technicznej wypada solidnie 2
ODIN85 392 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @JeanPepin Steam czy GP? Edytowane 2 godziny temu przez ODIN85
Joloxx9 211 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, JeanPepin napisał(a): 10 h i 0 crashy czy bugów jak powyżej na filmie..ale czar prysł wczoraj wieczorem. To nie jest bug, tak dzialaja spawnpointy w tej grze. Ktoś tam w jakiejś recenzji napisał, że takie wymagania co do procks bo przecież symulacja całego świata w tle leci aka A-Life 2.0 1
DITMD 142 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Najbardziej irytują mnie respawny przeciwników. Wchodzisz do budynku w całkowicie pustej lokacji, wychodzisz, a za chwilę pojawia się kilku NPCów niedaleko ciebie. Pop-in też psuje immersję, patrzysz przez lunetę z 200 metrów i widzisz tylko wieżę, a gdy podejdziesz na jakieś 50 metrów, nagle na jej szczycie pojawia się strażnik, cofniesz się parę kroków i on znika. Mogliby też umożliwić spanie w każdym łóżku czy na materacach w grze. Obecnie, żeby zmienić porę dnia, muszę iść do głównej wioski albo bazy, co jest trochę męczące. Edytowane 2 godziny temu przez DITMD 1
Jaycob 284 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jakiegoś npca znalazłem co jęczał z bólu i chciał abym go wyleczył, zrobiłem to, a ten pierwsze co zrobił, to wstał i odpalił szluga.
JeanPepin 23 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 15 minut temu, ODIN85 napisał(a): @JeanPepin Steam czy GP? Grand Prix
Rekomendowane odpowiedzi