Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 23.11.2024 o 14:04, Element Wojny napisał(a):

Po części naprawią twórcy, po części moderzy. Ale to będzie długi proces, bo jak sam widzisz, ilość nie działających bądź źle działających rzeczy jest ogromna, a twórcy z wielu różnych powodów mają dość ograniczone możliwości. Sądzę że rok to lepsza opcja. Warhorse też długo naprawiało KCD. 

Najpierw to niech połatają producenci. Potem można coś sobie pododawać z modów, bo jak teraz w taki niedorobiony produkt dorzucisz jakieś mody to ja się nie zdziwię jak dzięki temu memów będzie x100.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja mam rozbabrane w tej chwili z sześć gier. Wszystkie mnie rajcują i nie mogę zdecydować się do której usiąść na dłużej. Silent Hill 2, Dragons Dogma 2, Lies of P, Star Wars Outlaws i Stalker 2.

Stalkerowi pozwolę dojrzeć a Outlaws już nadaje się do grania. Jeszcze tylko skończę SH2, w DD2 skupię się na wątku głównym :stukniety:

A działa to tak: gram sobie w jedną grę, przychodzi premiera drugiej. Nie mogę się powstrzymać i muszę zobaczyć, "jak chodzi" i czy jest fajna. No i czasem te testy trwają 10 czy 20 godzin i jedną trzecią gry. I w tedy przychodzi kolejna premiera. :E

Gry, które lubię,  są za długie.

• Like 1
Opublikowano

Ja sobie abo wziąłem i zainstalowałem Black Ops 6 ale sejwy tam nie działają i nie chce mi się na razie kampani od nowa zaczynać, nie pamięta ustawień i wchodzi się do niej przez jakiś hub - kosmos jak trzeba się nakopać żeby kampanie przejść, druga gra to Dead Island 2 - ludzie jak ta gra pięknie wygląda i działa, wnetrza niesamowite i detale w nich spadłem z krzesła.

Stalkera na razie nie ruszam.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Frog67 napisał(a):

Moderzy od Anomaly już wspólpracują z twócami, więc sam proces łatania i naprawianai powinien być szybszy niż to się większości wydaje.

? Proces łatania szybszy xD 😂 To skąd moderzy mają wiedzę o 2 silnikach gry na raz ? Przecież twórcy nie dadzą do łap moderom gotowego kodu w grze xD I skąd takie info ? Oficjalnie podali informacje ? 

Edytowane przez Tooth
Opublikowano (edytowane)

Sprawdzi ktoś to udawane Rt?

Spoiler

engine.ini

r.Streaming.PoolSize=18432 - dla 24 v.ram

16GB - 12288, 12GB - 9216, 11GB - 8192, 10GB - 7168, 8GB - 6144

[SystemSettings]
r.MaxAnisotropy=16
r.MotionBlurSeparable=1
r.MotionBlurQuality=4
r.MotionBlur.Amount=0.2
r.MotionBlur.TargetFPS=75
r.MotionBlurFiltering=0
r.MotionBlur.HalfResGather=0
r.DepthOfFieldQuality=4
r.SceneColorFringeQuality=1
r.LensFlareQuality=3
r.Lumen.Reflections.Temporal=0
r.Lumen.Reflections.DownsampleFactor=0
r.Lumen.Reflections.SmoothBias=1
r.Lumen.TranslucencyReflections.FrontLayer.Allow=1
r.Lumen.TranslucencyReflections.FrontLayer.Enable=1
r.Lumen.Reflections.MaxRoughnessToTrace=0.6
foliage.LODDistanceScale=5.0
fg.MaxNumBakedFoliageActorsToProcess=32
fg.MaxNumBakedFoliageActorsToTick=128
fg.MaxNumBakedFoliageActorsToTick.Near=32
fg.MaxNumBakedHISMsOrISMsToProcess=32
fg.MaxNumBakedHISMsOrISMsToTick=128
fg.MaxNumComponentsToProcess=16
fg.MaxNumComponentsToTick=128
fg.MaxNumComponentsToTick.Near=64
fg.CullDistanceScale.Bushes=2
r.StaticMeshLODDistanceScale=0.1
r.Shadow.Virtual.smrt.samplesperraydirectional=3
r.Shadow.Virtual.smrt.texelditherscalelocal=10
r.Shadow.Virtual.Enable=1
r.Shadow.MaxCSMResolution=4096
r.Shadow.FilterMethod=1
r.Shadow.MaxResolution=4096
r.Shadow.DistanceScale=1.5
r.Shadow.CSMDepthBias=1
r.AmbientOcclusionRadiusScale=3
r.VolumetricFog.GridSizeZ=256
r.VolumetricFog.GridPixelSize=7
r.Tonemapper.Quality=5
r.Streaming.PoolSize=18432

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano

Wam także jakiś loot, którego nie mieliście pojawia się w ekwipunku? Nie miałem jakiegoś pancerza i teraz mam dużo lepszy. :E Próbowałem zmienić ammo na inną i przeładować bronie i nagle na kółku mam założoną broń, której nigdy wcześniej na oczy nie widziałem i jakoś nie przypomina mi się, abym ją podnosił. :E

• Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, tgolik napisał(a):

A działa to tak: gram sobie w jedną grę, przychodzi premiera drugiej. Nie mogę się powstrzymać i muszę zobaczyć, "jak chodzi" i czy jest fajna. No i czasem te testy trwają 10 czy 20 godzin i jedną trzecią gry. I w tedy przychodzi kolejna premiera. :E

Gry, które lubię,  są za długie.

Liste sobie zrob, jak ja. Jak dlugo bedziesz sie jej trzymal, tak dlugo bedziesz zadowolony. 

Opublikowano
11 minut temu, Jaycob napisał(a):

Wam także jakiś loot, którego nie mieliście pojawia się w ekwipunku? Nie miałem jakiegoś pancerza i teraz mam dużo lepszy. :E Próbowałem zmienić ammo na inną i przeładować bronie i nagle na kółku mam założoną broń, której nigdy wcześniej na oczy nie widziałem i jakoś nie przypomina mi się, abym ją podnosił. :E

to te nowe anomalie w zonie