Można również zacząć lepiej płacić. Ale przecież pan dyrektor musi mieć na koncie 20 milionów zamiast 2. Prawda?
Można by również skończyć z tą pogardą dla siły roboczej. Ale po co? Przecież lepiej żeby każdy kończył bezużyteczne kierunki i był wciąż głupi jak but. Bo jak to? Moje dziecko będzie spawaczem? Fuj. Przecież zawsze można ściągnąć jakiegoś niewolnika z trzeciego świata.
A ja widzę, że Ty się świetnie odnajdujesz w wyższym pay grade. Konsumpcja kawioru z szampanem zainicjowana?
Jesli chodzi o MSRP to zazwyczaj szlo to tym kluczem 5700xt-6700xt-7700xt i te karty mialy podobny msrp. Teraz wchodzi jako kolejny 9070xt wiec nie powinien duzo obiegac od mrsp 7700xt. Stawiam na 450-500USD MRSP dla werscji XT.
Jest kwestia jeszcze objętością nory wiec powietrza w niej zawartego ...
Śmiech śmiechem ale kilka miesięcy temu musiałem wysłać płytę główna do serwisu wiec wróciłem do ... Phenoma II i nie mal nie zamarzłem.
Temperatury powietrza wyrzucane z obudowy były sporo niższe. A litografia i napięcia wyższe.
W Lagunie zdarzało się, że korodowały przewody hamulcowe. Na forum chłopakom się zdarzało no i na mnie też padło. Naprawiłem od razu przewody po drugiej stronie, z robocizną wyszło coś koło 500zł. Gorzej jeżeli by korodowały przewody przy grodzi, to już wtedy sporo roboty jest przy tym.
Jak się gustuje w japońskich autach, wględnie niezabezpieczonych europejczykach to masz na co się piszesz.
Rekomendowane odpowiedzi