Jedyne co mnie tutaj boli, z racji, ze nie jest to uikacja czy inny IEJ to gra nie zbiera 3/10 tylko 8/10. No ale tak to jest w tym przemysle, od kilku dobrych lat, co HIT to kapiszon a dalej wiekszosc to na premiere kupuje. Sam sie zdziwilem, czemu gram w wiecej gier AA niz AAA - bo one zwyczajnie dzialaja i skupiaja sie na czyms wiecej zamiast marketingu.
No nie wiem w jakim sensie zostawiam ryzyko na barkach banku.
Raz, że za tą "ochronę" płaci się w odsetkach.
Dwa, bank ryzykuje jedynie w przypadku znacznej utraty wartości nieruchomości, w pozostałych przypadkach to ty nie jesteś w stanie spłacać rat, to ciebie mogą ścignąć za ten dług i koniec końców możesz zostać bez mieszkania i bez kasy.
Zasadniczo tak się dzieje +/- co roku jak przychodzą podwyżki w pracy. Rata +/- zostaje ta sama, więc z biegiem lat stosunek wypłaty do spłaty się poprawia.
Ale to nie są 2 strony medalu, że albo tylko wszystko na spłatę, albo wszystko na zabawę.
Pierwsze odbiera tak jak piszesz życie, drugie przepala kasę i w razie co jest problem.
Trzeba sobie indywidualnie znaleźć odpowiedni balans. Ja dzięki nadpłatom mam w tej chwili więcej kasy niż jakbym wszystko planowo spłacał, mam za co się zabawić, kupić trochę sprzętu do zabawy.
My się między sobą żremy i nie możemy dogadać pomimo jednego z najbardziej monoetnicznych narodów w Europie a ktoś pierdzieli o zajęciu zachodniej Ukrainy. Banialuki.
Tjaa jak 70% teraźniejszych gier. Kiedy się ludzie nauczycie że jeżeli chce się pograć DOBRZE to trzeba poczekać? Nie kupować w dniu premiery ani tym bardziej w przedsprzedażach? To by też samych twórców trochę zdyscyplinowało bo wiedzieli by że nie mogą wydać gry w wersji alfa. A tak wychodzą z założenia że "napaleńcy i tak kupią wszystko w dniu premiery" więc i mamy to co mamy ...
Ja uwielbiam stalkery, od pierwszych screenów zapowiedzi w CDAction z pierwszej części. Teraz gram w GAMMĘ i nie mogę się oderwać. Więc S2 kupię NA BANK, to taki "must have" dla mnie. Ale nie teraz
Rekomendowane odpowiedzi