azgan 541 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 10 minut temu, lukadd napisał(a): Który to moment(w jakim czasie) na tym full gameplay na którym zakończyłeś? Przewiń do 10:34 tylko uwzględnij że gość tam robi jeszcze zadania poboczne więc przewiń do momentu jak jest kontynuacja storyline. I zobacz sobie też na czym te zadania polegają tam dalej jest bieganie od znacznika do znaczika żeby z kimś pogadać dokładnie tak jak wcześniej była na to zwracana uwaga nie tylko z mojej strony 😁. Nie trzeba przechodzić gry żeby można było to zweryfikować 😉. Edytowane 2 godziny temu przez azgan
Jaycob 350 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Po co to przewijać. Misji głównych jest 36, zrobiłeś 15, czyli nawet nie połowę gry, a ile czasu to już zależy od skilla i niektóre misje się szybciej robi, a niektóre są dłuższe i trudniejsze.
userKAMIL 165 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, Jaycob napisał(a): Po co to przewijać. Misji głównych jest 36, zrobiłeś 15, czyli nawet nie połowę gry Dziekuje dowidzenia temat zakończony. 😅
azgan 541 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jaycob napisał(a): Po co to przewijać. Misji głównych jest 36, zrobiłeś 15, czyli nawet nie połowę gry, a ile czasu to już zależy od skilla i niektóre misje się szybciej robi, a niektóre są dłuższe i trudniejsze. Bo widać jak wygląda i na czym to polega i nie ma złudzeń co do tego że dalej jest lepiej bo nie jest. 1
MJRegul 93 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wiem, nikt nie pytał ale muszę to z siebie wyrzucić. Włączyłem Starfielda po raz pierwszy po roku. Wrzuciłem z 10 podstawowych modów na grafikę, plakaty z nagimi dupeczkami , zmianę wyglądu menu i inwentarza, inny feeling broni, coś z cieniami by nie było tak płasko, i co? I lepiej mi się w to truchło gra niż w S2 18h w S2 zmęczyło mnie tak, że nie mam ochoty gry znowu włączać bo mam do przejścia z buta kilometr z plusem by zaraz wrócić kolejny kilometr a wiem, że jedyny "explor" to za plecami będę miał spawn psów, pijawek, bandytów i to tyle z życia w świecie S2, głowa mi mówi już "nie graj w to póki nie naprawią". Czyli trzy podejścia do S2 i koniec, tym razem nie będę robił uninstall, poleży, poczeka Wracam do czytania co piszecie i trochę pociupię w Starfielda. 1
Devils1100 8 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Albo mi sie wydaje albo faktycznie na Radkach jakby lepiej to chodziło niz na Nvidii 🤨🙄
lukadd 301 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, Jaycob napisał(a): Po co to przewijać. Misji głównych jest 36, zrobiłeś 15, czyli nawet nie połowę gry, a ile czasu to już zależy od skilla i niektóre misje się szybciej robi, a niektóre są dłuższe i trudniejsze. Nie można oceniać długości etapu gry na jakim jesteśmy po ilościach misji. Bo jedne mogą być krótsze, inne dłuższe. Można porównać na full gameplayach najlepiej takich pomijających na ile się da aktywności poboczne. Na tym gameplayu z samego czasu co Azgan linkował 10:34 do 19:30 to jest ~54% gry. Ale gdzie i w jakim momencie ktoś ogrywający więcej czasu poświęcał na poboczne czy eksplorację nie wiem, nie sprawdzę, bo nie chce sobie spoilerować. Może są już full gameplaye lepiej pomijające aktywności poboczne. O tutaj jest lepsze 16:43 całość przejścia gry. Na jakim czasie będzie etap na którym był Azgan? 1
Jaycob 350 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jest nieco lepiej, więc się dowiadujemy o Zonie i motywach ludzi, ale jak wspomniał @Isharoth gra nie jest przyjazna dla nowych graczy i bez znajomości poprzednich gier fabuła może być nie rozumiała. Przynajmniej dla mnie, bo ledwo pamiętam co tam się działo te 15 lat temu. Bez sensu, że nie dali żadnego recapu. Teraz, lukadd napisał(a): Nie można oceniać długości etapu gry na jakim jesteśmy po ilościach misji. Bo jedne mogą być krótsze, inne dłuższe. Przecież napisałem o tym.
azgan 541 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, userKAMIL napisał(a): Dziekuje dowidzenia temat zakończony. 😅 Dla mnie też bo nie musiałem marnować kolejnych 6-7h żeby się przekonać że dalej nie jest lepiej a czytając opinie osób które lubią być klepane po plecach można odnieść właśnie takie wrażenie.
Reddzik 366 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Devils1100 i jak wyszedł z budynku to nie miał tego dziwnego rozjaśniania trawy(cieniowania), podłoża jak jest u mnie, i to nie psuje tak obrazu, odbioru grafiki.
Jaycob 350 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, lukadd napisał(a): O tutaj jest lepsze 16:43 całość przejścia gry. Na jakim czasie będzie etap na którym był Azgan? 6:50 1
CavieZ 28 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Co do eksploracji i zachowania zdarzeń losowych na mapie. Zainstalowałem sobie na szybko Stalker 1 wydaną na konsole. Uruchomiłem sam początek i wyszedłem z bunkra i polazłem sobie kawałek drogą.. I już spotkałem 2 NPCów podążających w drugim kierunku.. W Stalker 2 przez 20 h nikogo takiego nie spotkałem poza paroma randomami którzy strzelali do siebie. Edytowane 2 godziny temu przez CavieZ 1
azgan 541 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 13 minut temu, lukadd napisał(a): Nie można oceniać długości etapu gry na jakim jesteśmy po ilościach misji. Bo jedne mogą być krótsze, inne dłuższe. Można porównać na full gameplayach najlepiej takich pomijających na ile się da aktywności poboczne. Na tym gameplayu z samego czasu co Azgan linkował 10:34 do 19:30 to jest ~54% gry. Ale gdzie i w jakim momencie ktoś ogrywający więcej czasu poświęcał na poboczne czy eksplorację nie wiem, nie sprawdzę, bo nie chce sobie spoilerować. Może są już full gameplaye lepiej pomijające aktywności poboczne. O tutaj jest lepsze 16:43 całość przejścia gry. Na jakim czasie będzie etap na którym był Azgan? @lukadd nie wszyscy potrafią myśleć logicznie ale dziękuję że chociaż Ty zwróciłeś na to uwagę 🤭😉. Już pomijam to że sugerowanie że dalej w grze jest dużo lepiej i nie wiadomo co tam ma się dziać może być zmarnowaniem czasu wszystkich tych osób które dotarły już tam gdzie ja i mają dosyć, narzekają dokładnie na to samo ale tli się w nich nadzieja że "dalej Panie to zupełnie inna gra". Jestem przekonany że jak ktoś zaprze się i postanowi dokończyć to będzie argument "jak nudna to po co kończyłeś ?" . Edytowane 2 godziny temu przez azgan
Tooth 13 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Dzień 3 od postu co będą aktualizować dalej cisza Ciekawie się robi nie powiem Edytowane 2 godziny temu przez Tooth
caleb59 209 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nie ma co liczyć na cuda, to dopiero będzie 1 hotfix i to nawet nie pełna aktualizacja. Niech na start odblokują bugujące się questy i będzie dobrze bo to chyba obecnie najbardziej palący problem dla osób, które poszły dalej z fabułą.
azgan 541 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @lukadd na tym co podlinkowałeś 7:30
lukadd 301 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 18 minut temu, Jaycob napisał(a): 6:50 To wychodzi tutaj słabiej ~40%, w wcześniejszym gameplayu 54%. Co by nie było nie jest to ani 25%, ani 70%. Okolice połowy gry uśredniając. 3 minuty temu, azgan napisał(a): na tym co podlinkowałeś 7:30 7:30 to będzie blisko 45%. Jak wyżej to okolice ~połowy gry z tego co wygląda. I już się nie bijcie Edytowane 1 godzinę temu przez lukadd
Tooth 13 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, caleb59 napisał(a): Nie ma co liczyć na cuda, to dopiero będzie 1 hotfix i to nawet nie pełna aktualizacja. Niech na start odblokują bugujące się questy i będzie dobrze bo to chyba obecnie najbardziej palący problem dla osób, które poszły dalej z fabułą. A no ok to trzeba uzbroić się w cierpliwość
zozolek 27 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 25 minut temu, MJRegul napisał(a): Wiem, nikt nie pytał ale muszę to z siebie wyrzucić. Włączyłem Starfielda po raz pierwszy po roku. Wrzuciłem z 10 podstawowych modów na grafikę, plakaty z nagimi dupeczkami , zmianę wyglądu menu i inwentarza, inny feeling broni, coś z cieniami by nie było tak płasko, i co? I lepiej mi się w to truchło gra niż w S2 18h w S2 zmęczyło mnie tak, że nie mam ochoty gry znowu włączać bo mam do przejścia z buta kilometr z plusem by zaraz wrócić kolejny kilometr a wiem, że jedyny "explor" to za plecami będę miał spawn psów, pijawek, bandytów i to tyle z życia w świecie S2, głowa mi mówi już "nie graj w to póki nie naprawią". Czyli trzy podejścia do S2 i koniec, tym razem nie będę robił uninstall, poleży, poczeka Wracam do czytania co piszecie i trochę pociupię w Starfielda. Starfielda zaczne jak tylko ukończę fallouta 4 full mods i skyrima 😄 Bedzie to rok 2027 - 2030 jak dożyje, do tego czasu s2 i starfield befa grami 1.0
azgan 541 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 4 minuty temu, lukadd napisał(a): To wychodzi tutaj słabiej ~40%, w wcześniejszym gameplayu 54%. Co by nie było nie jest to ani 25%, ani 70%. Okolice połowy gry uśredniając. To nie jest jeszcze ten moment w którym skończyłem grać, wskazał zły moment byłem dalej ale to i tak wiele nie zmienia bo widać jak wygląda to w dalszym etapie 😉. Edytowane 1 godzinę temu przez azgan
lukadd 301 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, azgan napisał(a): Już pomijam to że sugerowanie że dalej w grze jest dużo lepiej Z tego co wiem i czytałem to czym dalej tym większe problemy ma ta gra Ja oprócz testów wstępu gry nie zamierzam tego ruszać czekam, aż dopracują Mimo, że mam fazę na taką grę, ale chce ją ograć na spokojnie eksplorując, a nie wkurzając się na błędy, niedoróbki, AI przeciwników i życia w tej grze czy co jeszcze ważne mimo 4090 na pokładzie ta gra ma tragiczną optymalizację względem tego co prezentuję graficznie.
userKAMIL 165 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 24 minuty temu, azgan napisał(a): Dla mnie też bo nie musiałem marnować kolejnych 6-7h żeby się przekonać że dalej nie jest lepiej a czytając opinie osób które lubią być klepane po plecach można odnieść właśnie takie wrażenie. Dalej nie rozumiesz, tu nie chodzi o to czy gra Ci się podoba czy nie. Ty wprowadzasz ludzi w błąd, że grę niemal ukonczyles w 15h. Co zreszta bardzo skrupulatnie pokazali Ci użytkownicy, że tak nie było.
Tomek1623 77 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Po prawdzie to jak ludzie ogrywają kampanie w 15h to albo na jakichś modach easy 0 albo ja nie wiem... Nie ma szans tego tak szybko przejść, jeszcze grając pierwszy raz moim zdaniem Edytowane 1 godzinę temu przez Tomek1623 1
userKAMIL 165 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, lukadd napisał(a): To wychodzi tutaj słabiej ~40%, w wcześniejszym gameplayu 54%. Co by nie było nie jest to ani 25%, ani 70%. Okolice połowy gry uśredniając. 7:30 to będzie blisko 45%. Jak wyżej to okolice ~połowy gry z tego co wygląda. I już się nie bijcie Pisałem, że max połowa.
Joloxx9 287 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Tomek1623 napisał(a): Po prawdzie to jak ludzie to ogrywają w 15h to albo na jakichś modach easy 0 albo ja nie wiem... Nie ma szans tego tak szybko przejść, jeszcze grając pierwszy raz moim zdaniem Jak sie gra na easy to tak jest
Rekomendowane odpowiedzi