Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

Gra jest dalej bez sensu jeżeli świat pusty :/

Bez kitu, to jest największy minus:placz2:

Obserwuje baze z daleka...pusto. Wchodzę do niej i nagle respi się cała zgraja z tyłka. Totalnie niszczy to immersje i klimat skradania.

Oby to naprawili, nawet jak ma to potrwać rok.

Opublikowano (edytowane)

Panowie mam problem i potrzebuje pomocy,

Spoiler

robie misje w okolicach czerwonego lasu i szpitala i ciągle pojawiąją się jakies zjawy, jak na foto niżej, nie mogę tego zabić tylko na chwile znika i znów, to jakiś bug? czy tak ma być?

Stalker2-WinGDK-Shipping_2024_11_29_21_32_13_526.thumb.png.5e7de565e06ead065a181b0d4e8c7b62.png

Edytowane przez pieciak
Opublikowano

Widze że do tej pory jest ciekawy bug że potrafi pojaiwić mi się broń w ekwipunku, ba! potrafi być nawet w drugim głównym slocie dzisiaj tak miałem, zdziwilem się mocno: ALE GDZIE MOJA BROŃ! patrze a ona odlożona, a założna jakaś totalnie losowa, żeby jeszcze byla nienaruszona, a to zawsze na wymarciu.

Opublikowano
1 minutę temu, pieciak napisał(a):

Nie robilem jeszcze tej misji ale to nie bug to działania typowe dla niektórych przeciwników takich jak Kontroler, nie tylko żolnierze zombie ale potrafi tworzyć i fantomy. Pewna anomalia też może tak działać 

Opublikowano
1 minutę temu, Frog67 napisał(a):

Nie robilem jeszcze tej misji ale to nie bug to działania typowe dla niektórych przeciwników takich jak Kontroler, nie tylko żolnierze zombie ale potrafi tworzyć i fantomy. Pewna anomalia też może tak działać 

ale to nie mija od jakiejś pół godziny i ciągle podąża za mną, dziwna sprawa...

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, pieciak napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

robie misje w okolicach czerwonego lasu i szpitala i ciągle pojawiąją się jakies zjawy, jak na foto niżej, nie mogę tego zabić tylko na chwile znika i znów, to jakiś bug? czy tak ma być?

Stalker2-WinGDK-Shipping_2024_11_29_21_32_13_526.thumb.png.5e7de565e06ead065a181b0d4e8c7b62.png

Ano znany błąd. Permamentny efekt psi. Jeżeli zażyłeś leki na psi a po chwili wraca to niestety albo nowa gra lub wczytanie zapisu przed tym.

A co do mnie dalej dupa i zasya praktycznie od nowa grę -.- Ciul przez noc może ściągnie :E

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano (edytowane)

Nie minęło 30min od wejścia do gry, wcześniej zmieniłem 3 detale na średnie z wysokich w tym tekstury- restart gry, a tak dlss jakość + FG i crash, chyba to całe FG jest spartolone, bez FG nie mam crashy, a z FG losowo wywala. I to nie było w osadzie, a poza niej, gdzie jest mniejsza alokacja vram i więcej fps. Chyba kupię lossles albo sprawdzę moda, może będzie lepiej działać FG niż to wbudowane. Sprawdzałem FG na najnowszym pliku dll, ale to też wywala.

Edytowane przez Reddzik
  • Like 1
Opublikowano
18 minut temu, Frog67 napisał(a):

Widze że do tej pory jest ciekawy bug że potrafi pojaiwić mi się broń w ekwipunku, ba! potrafi być nawet w drugim głównym slocie dzisiaj tak miałem, zdziwilem się mocno: ALE GDZIE MOJA BROŃ! patrze a ona odlożona, a założna jakaś totalnie losowa, żeby jeszcze byla nienaruszona, a to zawsze na wymarciu.

To samo miałem przed chwilą :E  GP, więc jeszcze przed patchem

A póki co, czeka mnie najdłuższy spacer jak do tej pory, 3,3km !  Idę do Sidorowicza :)  Po drodze jest Rostok, a tam Przewodnik, więc może nie będę musiał tyle maszerować ;)

S.T.A.L.K.E.R. 2_ Heart of Chornobyl 29.11.2024 21_45_01.png

S.T.A.L.K.E.R. 2_ Heart of Chornobyl 29.11.2024 21_44_15.png

Opublikowano
16 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Mam przedziwne uczucie, że prędzej ściągnę pirata z update niż dostanę go w gejpasie

Nie no, warto brac GP raz na rok zeby ograc giereczki jakies. Teraz wychodzi indiana jones. Ogarne IJ i Stalkera 2 i zrezygnuje

Opublikowano (edytowane)

Tak. Wersja przed patchem to 1.6...

43 minuty temu, Frog67 napisał(a):

rafjLPn.jpeg

Ciekawe te nowe bugi po patchu :E 

Gościu po prostu musi przejść grę bez otrzymywania i zadawania obrażeń. Taki nowy challenge, inaczej crash. :E

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano (edytowane)

Przeszło 40 minut grania z nowym patchem, zero crashy, fpsów trochę doszło, a w wioskach z npcami nie dropi do 30-40 fpsów, tylko jest cały czas 70+ (74-90). Ogólnie pozytywnie, na razie rzecz jasna. Teraz zminimalizowałem gierkę, ciekawe czy wrócę bez problemów. xD

Edit: nie było tematu, gra się wyłożyła. :lol2:

A i znalazłem miejscówkę z anomaliami, której strażnikiem była pijawka i ją ubiłem. Znalazłem artefakt, pojawiła się kolejna i ubiłem... Po chwili kolejny artefakt tam się pojawił i co też się pojawiło? A jak! Pijawka. xD:smiech:xD

Edytowane przez Kakarotto