Spychcio 322 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada 44 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Gra jest dalej bez sensu jeżeli świat pusty Bez kitu, to jest największy minus Obserwuje baze z daleka...pusto. Wchodzę do niej i nagle respi się cała zgraja z tyłka. Totalnie niszczy to immersje i klimat skradania. Oby to naprawili, nawet jak ma to potrwać rok. 1
pieciak 36 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) Panowie mam problem i potrzebuje pomocy, Spoiler robie misje w okolicach czerwonego lasu i szpitala i ciągle pojawiąją się jakies zjawy, jak na foto niżej, nie mogę tego zabić tylko na chwile znika i znów, to jakiś bug? czy tak ma być? Edytowane 29 Listopada przez pieciak
Frog67 195 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Widze że do tej pory jest ciekawy bug że potrafi pojaiwić mi się broń w ekwipunku, ba! potrafi być nawet w drugim głównym slocie dzisiaj tak miałem, zdziwilem się mocno: ALE GDZIE MOJA BROŃ! patrze a ona odlożona, a założna jakaś totalnie losowa, żeby jeszcze byla nienaruszona, a to zawsze na wymarciu.
Dominix 39 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/s/jzy3vKCZMt 3
Frog67 195 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada 1 minutę temu, pieciak napisał(a): Panowie mam problem i potrzebuje pomocy, Nie robilem jeszcze tej misji ale to nie bug to działania typowe dla niektórych przeciwników takich jak Kontroler, nie tylko żolnierze zombie ale potrafi tworzyć i fantomy. Pewna anomalia też może tak działać
pieciak 36 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada 1 minutę temu, Frog67 napisał(a): Nie robilem jeszcze tej misji ale to nie bug to działania typowe dla niektórych przeciwników takich jak Kontroler, nie tylko żolnierze zombie ale potrafi tworzyć i fantomy. Pewna anomalia też może tak działać ale to nie mija od jakiejś pół godziny i ciągle podąża za mną, dziwna sprawa...
Crew 900 120 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) 8 minut temu, pieciak napisał(a): Panowie mam problem i potrzebuje pomocy, Pokaż ukrytą zawartość robie misje w okolicach czerwonego lasu i szpitala i ciągle pojawiąją się jakies zjawy, jak na foto niżej, nie mogę tego zabić tylko na chwile znika i znów, to jakiś bug? czy tak ma być? Ano znany błąd. Permamentny efekt psi. Jeżeli zażyłeś leki na psi a po chwili wraca to niestety albo nowa gra lub wczytanie zapisu przed tym. A co do mnie dalej dupa i zasya praktycznie od nowa grę -.- Ciul przez noc może ściągnie Edytowane 29 Listopada przez Crew 900
Joloxx9 351 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Mam przedziwne uczucie, że prędzej ściągnę pirata z update niż dostanę go w gejpasie 1
Reddzik 504 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) Nie minęło 30min od wejścia do gry, wcześniej zmieniłem 3 detale na średnie z wysokich w tym tekstury- restart gry, a tak dlss jakość + FG i crash, chyba to całe FG jest spartolone, bez FG nie mam crashy, a z FG losowo wywala. I to nie było w osadzie, a poza niej, gdzie jest mniejsza alokacja vram i więcej fps. Chyba kupię lossles albo sprawdzę moda, może będzie lepiej działać FG niż to wbudowane. Sprawdzałem FG na najnowszym pliku dll, ale to też wywala. Edytowane 29 Listopada przez Reddzik 1
pieciak 36 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) update wpadł na GP Edytowane 29 Listopada przez pieciak
maras2574 182 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada 18 minut temu, Frog67 napisał(a): Widze że do tej pory jest ciekawy bug że potrafi pojaiwić mi się broń w ekwipunku, ba! potrafi być nawet w drugim głównym slocie dzisiaj tak miałem, zdziwilem się mocno: ALE GDZIE MOJA BROŃ! patrze a ona odlożona, a założna jakaś totalnie losowa, żeby jeszcze byla nienaruszona, a to zawsze na wymarciu. To samo miałem przed chwilą GP, więc jeszcze przed patchem A póki co, czeka mnie najdłuższy spacer jak do tej pory, 3,3km ! Idę do Sidorowicza Po drodze jest Rostok, a tam Przewodnik, więc może nie będę musiał tyle maszerować
MJRegul 115 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Od czasu patcha grę mi wywaliło z błędem DX sześć razy, wcześniej raz jak za bardzo przesadziłem z UV karty. Dzięki paczu! 1
Jaycob 435 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada 25 minut temu, pieciak napisał(a): Panowie mam problem i potrzebuje pomocy, Weź pigułkę psi i gdzieś musi być ten typek, który stwarza te fantomy.
Roman_PCMR 65 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada 16 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Mam przedziwne uczucie, że prędzej ściągnę pirata z update niż dostanę go w gejpasie Nie no, warto brac GP raz na rok zeby ograc giereczki jakies. Teraz wychodzi indiana jones. Ogarne IJ i Stalkera 2 i zrezygnuje
ibizpl 19 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Godzinę temu, userKAMIL napisał(a): To jeszcze dziś będzie? Nie wiem, naiwnie zakładałem że jak wydadzą to w tym samym czasie.
pieciak 36 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada 1 minutę temu, ibizpl napisał(a): Nie wiem, naiwnie zakładałem że jak wydadzą to w tym samym czasie. przecież jest już, ja sciagam 1
Kakarotto 127 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) Trochę pograłem, crash i jest aktualizacja w XGP. To był pewnie crash informacyjny. Edytowane 29 Listopada przez Kakarotto
Tooth 20 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) Potwierdzam też mam crash out do pulpitu Nic nie naprawili Spadki FPS w dalszym ciągu do 1 aż odmuli po 15s Edytowane 29 Listopada przez Tooth 1 1
JayDee016 8 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Wersja 17.520.0 to ta najnowsza jeśli chodzi go GP?
Jaycob 435 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) Tak. Wersja przed patchem to 1.6... 43 minuty temu, Frog67 napisał(a): Ciekawe te nowe bugi po patchu Gościu po prostu musi przejść grę bez otrzymywania i zadawania obrażeń. Taki nowy challenge, inaczej crash. Edytowane 29 Listopada przez Jaycob
Kakarotto 127 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) Przeszło 40 minut grania z nowym patchem, zero crashy, fpsów trochę doszło, a w wioskach z npcami nie dropi do 30-40 fpsów, tylko jest cały czas 70+ (74-90). Ogólnie pozytywnie, na razie rzecz jasna. Teraz zminimalizowałem gierkę, ciekawe czy wrócę bez problemów. Edit: nie było tematu, gra się wyłożyła. A i znalazłem miejscówkę z anomaliami, której strażnikiem była pijawka i ją ubiłem. Znalazłem artefakt, pojawiła się kolejna i ubiłem... Po chwili kolejny artefakt tam się pojawił i co też się pojawiło? A jak! Pijawka. Edytowane 29 Listopada przez Kakarotto
userKAMIL 210 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada U mnie lata tak samo jak przed patchem czyli 100-120FPS. Zero jakiegoś wywalania do pulpitu czy inne cuda. Mody wszystkie dalej działają bezproblemowo i dotarłem też do instytutu! 1
MJRegul 115 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Po paczu nie mogę używać FG - crash za crashem 40-50fps welcome!
Rekomendowane odpowiedzi