trybcio86 29 Opublikowano Sobota o 23:59 Opublikowano Sobota o 23:59 Od dziś jestem Pan bochen syn piekarza i szwaczki ze stalkera 2 XD Kombinezon bochen chlepa ... co to reklama delmy czy ki czort ? 6
STALKER 9 Opublikowano Poniedziałek o 10:15 Opublikowano Poniedziałek o 10:15 Giera lux przyjemnie się to wsystko zbiera Ja lubie takie zbieractwo ogram pewnie kilka razy. 1
reddy 52 Opublikowano Poniedziałek o 13:18 Opublikowano Poniedziałek o 13:18 Ale za dużo się sypie tego wszystkiego, moglibyśmy sami zostać sklepikarzami i wykończyć całą konkurencję Btw. Tryb „60” fps na xboxie, po godzinie rozgrywki, paru zgonach, zamienia się realnie w tryb szarpane 30. Porażka 1
lukadd 489 Opublikowano Poniedziałek o 13:22 Opublikowano Poniedziałek o 13:22 (edytowane) Vramu brakuje temu niezoptymalizowanemu gniotowi. Edytowane Poniedziałek o 13:22 przez lukadd 2 1
Reddzik 536 Opublikowano Poniedziałek o 13:26 Opublikowano Poniedziałek o 13:26 Czyli nawet na konsoli jest memory leak Ładna masakra.
reddy 52 Opublikowano Poniedziałek o 13:41 Opublikowano Poniedziałek o 13:41 Wcześniej grałem na „jakości” w 30fps i to jest ok. Chciałem zobaczyć różnice po dłuższej grze i już widzę 1
MJRegul 122 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu W dniu 16.12.2024 o 11:15, STALKER napisał(a): Giera lux przyjemnie się to wsystko zbiera Ja lubie takie zbieractwo ogram pewnie kilka razy. jakaś alternatywna rzeczywistość? 4
PepePanDziobak 34 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 22h godzina za mną. Memory leak to na prawdę rzadkość. Mam wrażenie że po paczu 1.0.3 od wuja wszystko ustało . Dobrze że jest przewodnik między większymi lokacjami , bo tak popierdzielać z lacia to by mnie szlag trafił . Sporo eksploracji , misji pobocznych , sporo latania pintapalec , ale nie przeszkadza to jakoś , całkiem całkiem się w to gra. Miałem chwilę gdzie miałem dosyć tej gry , ale podszedłem po 1.0.3 i lecę dalej . Gierca cały czas śmiga na epickich z DLSS . AKMS + cracker i czasem svd dla zabawy . Dopiero docieram do lokacji z faustem
Strilok 92 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ociągają się z tym patche kolejnym, w międzyczasie każdy kto chciał już grę przeszedł lub o niej zapomniał, a Ci co czekają mogą mieć wielkie rozczarowanie jak w tym patchu nic konkretnego nie będzie. "GSC" zawiodło na każdej możliwej linii i pomyśleć tylko że oni tę grę chcieli wydać w 2022, to nie wiem w jakim stanie ona wtedy musiała być. Oni na premierę powinni mieć już przygotowane z 3-4 patche, albo jeden wielki zbiorczy. Nie wierzę że nie zdawali sobie sprawy ze stanu gry.
ODIN85 596 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jeszcze rozumiem błędy w pobocznych ale źeby fabuły nie dało się skończyć. Nikt tego nie testował?
Rekomendowane odpowiedzi