Przeczuwałem, że będzie z tego kartofel optymalizacyjny i wykupiłem GP (w przeliczeniu, po ściągnięciu wielu innych gier, to wyszło mnie tanio, ale kto zapłacił pełną cenę...), ale, aż takiej padaki się nie spodziewałem. Niby Cyberek miał tragiczną premierę, ale go na nią ogrywałem i nie licząc jakiś tam rzadkich bugów, chodziło stabilnie.
To barachło trzeba było zmodować, żeby jakoś chodziło, ale po modzie optymalizacyjnym mam jakieś gliche graficzne, wolne wczytywanie tekstur, ale brak crashy i wysoki fps.
Ponadto jak biorę jakiekolwiek zadanie poboczne, wykonuję je, idę po nagrodę i niby je kończę, to ono nie znika z aktywnych zadań, tylko ciągle wyświetla info, że mam iść do zleceniodawcy. Przed 1.1 miałem tak z zadaniem od Sidorowicza i cały czas mi ono wisi w dzienniku w aktywnych, ale aktywne nie jest i nie mogę od niego brać innych zadań (o ile je daje). Coś namieszali w tych zadaniach ostatnimi patchami, wcześniej tego nie widziałem, ponieważ nie opłacało się tych zadań robić i dalej się nie opłaca, ale se chciałem zrobić jedno.
To jest jeden wielki bug. Jak podchodzę do bramy to mogę ze strażnikiem pogadać, jak podejdę z innej strony do bazy, to wszyscy do mnie strzelają, ale jak pod ostrzałem podchodzę do bramy, to dalej mogę rozmawiać ze strażnikiem.
Dobry strażnik zachowuje się profesjonalnie, niezależnie od sytuacji.
Mnie być może odstraszyłby od Wiedźmina 4 poziom trudności z przegiętego Sekiro. Jak tu śledzić fabułę, jak utkniesz na 5 godzin i 100 zgonów na jakimś wykokszonym przeciwniku?
Miałem podobny przypadek - wczoraj zainstalowałem sobie najnowszą aplikację Nvidii + sterowniki. Wszystko działało OK w czasie grania. OSD wyświetlał odczytywane na bieżąco parametry pracy karty graficznej (fps, % obciążenie procesora graficznego) oraz CPU (% obciążenia). Wyświetlanie danych na OSD można było wyłączyć/włączyć po wyjściu z gry. Kilka minut po zakończeniu grania komputer zawiesił się (uruchomiony był tylko system i ta aplikacja od Nvidii). Pierwsza myśl to taka że przyczyną problemów jest undervolting (-25) więc zrezygnowałem z niego. Po zmianach w biosie zrestartowałem system i ... znowu zwiecha. Dopiero po odinstalowaniu aplikacji od Nvidii (ale nowy driver 366 pozostał) problemy ustały.... i undervolting nie przeszkadza
Wyjaśniał to obszernie na swoim profilu na fb.
Tymczasem niezależne media od polityków bawią się Szechterem vel. Michinik czyli najpodlejszym człowiekiem ostatnich dekad.
Takie to tałatajstwo rządzi tym krajem.
Rekomendowane odpowiedzi