Po paczu jak wyskakuje prompt żeby np odsłuchać pda to nawet już czasu nie pokazuje ani, że się klawisz P nacisnęło. W niektórych miejscach w których normalnie miałem 100 fps spada do 30 i jak się miejsce mija idąc po otwartym terenie to pyk i zaraz znów 100... Ja pierniczę ile tu biegania jest, to jest tak chaotyczne i bez ładu i składu że głowa boli. Death Stranding by Stalker tyle że DS miał wyczesana fabule i brak bugów...
Odpaliłem sfrustrowany tym badziewiem cp77 i zacząłem w koncu robić 2 playthrue... Cp77 to eony lat świetlnych od Stalkera.... Cos pięknego... Dorzuciłem mody graficzne i jest nie ziemsko. Animacje podczas rozmów to totalny Next Level... Stalker to przy tym kicz nad kicze. Nie wiem czy dobigam do końca S2...
Jak kupi jakiegoś najtańszego parcha to tak. U mnie w ciasnej obudowie i bez przewiewu jest cicho i umiarkowanie temperaturowo, więc, czytując klasyka "jak się popieści, to się zmieści"
Stare Metro Exodus przy tym to jakaś perełka. Jak oni to w GSC zrobili, że przesieśli starą grę na nowy silnik, to ja nie wiem. Płasko, jakby teselacji nie było - wystarczy spojrzeć na cegły na murach. Tekstury ubrań jak w Skyrimie. No, ale to idzie wybaczyć, reszty nie za bardzo. Ragdoll w tej grze nie istnieje, naparzam do mutantów i zero reakcji, a nagle pada, tzn. wyłącza się, bo tak to wygląda. Boli też, że nie czuć broni, tak pięknie to wyglądało na YouTubie, łuski lecą, a rzeczywistości zwykłe, leciutkie pierdziawki.
Rekomendowane odpowiedzi