PiPoLiNiO 242 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Izi. Jestem gotowy na każdą wielkość aby to odpalić na 10 min 😂😂
Digger 86 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada (edytowane) 45 minut temu, Phoenix. napisał(a): 146gb. Oszaleli z tym UE5, kto to widzioł tyle tych gibajtuf. Edytowane 11 Listopada przez Digger 2
Stjepan 234 Opublikowano 11 Listopada Autor Opublikowano 11 Listopada Na Steam pewnie będzie gdzieś ze 120GB, tak mi się wydaję.
Digger 86 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Z moim internetem to będzie jakieś 7-8 godzin pobierania. 1
Stjepan 234 Opublikowano 11 Listopada Autor Opublikowano 11 Listopada Łoo to nieźle, u mnie jakieś 2h max.
Reddzik 248 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Luz, mając neta 600/60 to sobie chwilę poczekam. Odpalę jakieś anime, albo pójdę afk i będzie ściągnięte.
noah 9 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada No nic zrobi się kanapki herbatę coś obejrzy i można odpalać.
dawidoxx 97 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Wiadomo kiedy na steam rusza preload?
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada (edytowane) Dziwne, Wy tu o słabym necie z wielkich miast, a ja mieszkam na wypizdowiu niecałe 20k ludzi i mam neta 1 giga za 60 zł 🙃 Edytowane 11 Listopada przez PiPoLiNiO
galakty 211 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Często w dużych miastach są stare instalacje i blokowiska, jeden ma światłowód, a drugi nie... Sam jeszcze 2 lata temu nie mogłem mieć fiber, tylko miedź, a blok ma może z 20 lat
Digger 86 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Jakie wielkie miasta? Ja na wsi mieszkam.
Reddzik 248 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada U mnie w mieście jest ok 20k mieszkańców, a mamy światłowód, bo koleś- prywatna firma wraz z dotacją z UE podpiął miasto plus okoliczne wioski i nadal ciągną w nowe regiony. Tylko, że płacę 79zł za 600/60, za szybszy jeszcze drożej, więc trochu bezsensu, ale nie ma konkurencji więc cena jest jaka jest, miałem dla testów Vectrę, ale co z tego, że taniej ale ten net był na kablu, nie ma podjazdu do światła, wieczne problemy, duże pingi, wystarczyło, że na Wifi coś się korzystało z neta a tu nagle lagi w grze, przeprosiłem się i wróciłem do dostawcy ze światłowodem, płacę tyle, no cóż ale net stabilny, nic nie zamula, czasem ściąga i tak więcej niż mam w umowie, nie narzekam. Kuzyn na wsi ma też ten sam net od nich, nie ma innego wyboru. Nie narzekam, czekam na Stalkera 2, oby dowieźli i dało się grać na moim sprzęcie to mnie tylko martwi, a czy poczekam 10-20min dłużej czy krócej to już tylko gratis XD
Tooth 3 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada (edytowane) A ktoś się orientuje jakie są wymagania na rozdziałkę 4K ? Bo podane są ogólne wymagania a one dużo nie mówią Edytowane 11 Listopada przez Tooth
Reddzik 248 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Też nie wiem jak to będzie z wymaganiami, uważam, że są one zaniżone, i odbijemy się od ściany.
reddy 27 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Nie podali tego, a powinni zaktualizować wymagania, bo patrząc że to ue5, to do 4K pewnie będzie sky is the limit. Myślę też że 5600 i 3060ti do spokojnej gry (nie do wrzucania screenow w temacie o najładniejszych grach) wystarczy @Reddzik 1
Joloxx9 177 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 148GB na x klocach. Mnie ciekawi czy to na premiere bedzie grywalne
JeanPepin 21 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Klimacik rewelacja. Mapa jak na gre bez pojazdów b. duża. 50,000 People Used To Live Here...
ODIN85 370 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 1 godzinę temu, Joloxx9 napisał(a): 148GB na x klocach. Mnie ciekawi czy to na premiere bedzie grywalne Na pc można już pobrać ikonkę na pulpit 1 3
Dominix 17 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Właśnie pobrałem, musiałem BO6 wywalić żeby zrobić miejsce. W 1 jakoś dużo nie grałem, to były czasy dominacji CoD-a więc inne gry były pomijane teraz może więcej spędze czasu w zonie Jako że jest w GP to czemu nie Edytowane 12 Listopada przez Dominix
galakty 211 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Mimo że w GP to poczekam.... Niech ludkowie pograją, zobaczą czy są błędy, pewnie patche będą co kilka dni
lamparcicho 257 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 57 minut temu, ODIN85 napisał(a): Na pc można już pobrać ikonkę na pulpit 7
Stjepan 234 Opublikowano 12 Listopada Autor Opublikowano 12 Listopada Fajnie że będą mógł sobie to mapę w formie fizycznej rozłożyć na biurku i grać, jak w starych Stalkerach to bardzo ułatwia życie w czasie gry. 1
zozolek 11 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Powoli kończę FALLOUTA 4 więc te klimaty bardzo przypadły mi do gustu. Zapowiada się zacnie, byle strzelanie było "mięsiste."
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): a pc można już pobrać ikonkę na pulpit Od ponad miesiąca można w gamepass 1
Rekomendowane odpowiedzi