A gdzie mieszkasz 😜. Ja mam "swoje" sterowniki zrobione wlaśnie na ten wzór co opisujesz , reszta aktualna od producentów. Tak defendera wyłączałem , nawet grzebałem w rejestrze , żeby mieć pewność , że jest wyłaczony.
Ja myślałem, że widziałem już ładne gierki, ale to co AW2 pokazuje to jest masakra, w HDR na TV 4k, fakt że 4070 się krztusi ale efekty są fenomenalne, zwłaszcza oświetlenie.
Na początku oglądam i myślę kurde super wygląda a chłopu nie tnie przy tylu osobach i tylu efektach, potem patrzę jeszcze na rozdzielczosc i widzę do wyboru 4k myślę wtf a potem jeszcze zdałem sobie sprawę, że tu leci soft do nagrywania, który tez kompa trochę obciąża ; D no pierwsze co wracam do forum zobaczyć sygnaturkę bo może komp wpisany no i cyk, wszystko stało się jasne
Co tu dużo mówić, solidna maszyna panie kolego! Ja w przyszłym roku jak wyjdzie nowa seria to na bank już robię upgrade bo chce takiej płynności w takim party!
Mam tylko nadzieje, ze wystarczy moj ryzen 7700 żeby taką płynność uzyskać.
Nic nadzwyczajnego. Na fordzie znalazłem rdzę po dwóch latach. W Nissanie akurat z tego co się doczytałem, to jest to jakaś wada konstrukcyjna, bo dużo ludzi się skarżyło że im rdzewieje w okolicy zamka maski (tylko maska od spodu)
Rekomendowane odpowiedzi