PepePanDziobak 40 Opublikowano Niedziela o 10:47 Opublikowano Niedziela o 10:47 Możemy polemizować na temat 'realizmu' w stalkerze . Względem Metro stalker bardziej mi podchodzi . Dla innych halo będzie zajebiście realistyczne, albo MW czy inne CODy Do tarkova nie ma co porównywać w razie co
Phoenix. 759 Opublikowano Niedziela o 14:02 Opublikowano Niedziela o 14:02 Dla mnie rozumienie realizmu w grze komputerowej jak stalker 2 odnosi sie glownie do tego sytemu a-life gdzie totalnie lezy i kwiczy. I nie daje to zadnego poczucia "realizmu" w grze. I nie ma znaczenia czy to npc czy stwor, jesli jego zachowanie mocno odbiega nienaturalnie od tego jak to powinno wygladac, stalker 1 niszczy ta gre pod tym wzgledem.
ToxicMan 0 Opublikowano Niedziela o 20:03 Opublikowano Niedziela o 20:03 Witajcie koledzy mam problem z przejściem misji w żaden sposób nie mogę się dostać na drugi koniec nasypu, przez most nie ma jak a dokoła wszędzie brak podejścia, znalazłem przejscie żeby wejść dalej wyszedłem na cmentarzu i schodząc w dół niema nic
Crew 900 160 Opublikowano Niedziela o 20:10 Opublikowano Niedziela o 20:10 (edytowane) O kurna. Raz przeszedłem grę ale tego nie kojarzę Chyba coś zglitchowałeś Edytowane Niedziela o 20:10 przez Crew 900
ToxicMan 0 Opublikowano Niedziela o 20:17 Opublikowano Niedziela o 20:17 2 minuty temu, Crew 900 napisał(a): O kurna. Raz przeszedłem grę ale tego nie kojarzę Chyba coś zglitchowałeś Przed tym zanim się pojawiłem w tym bunkrze musiałem przejść przez portal który mnie tam przeniósł
sideband 242 Opublikowano Niedziela o 21:59 Opublikowano Niedziela o 21:59 https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/484 Używał ktoś?
ODIN85 787 Opublikowano wczoraj o 03:58 Opublikowano wczoraj o 03:58 7 godzin temu, ToxicMan napisał(a): Witajcie koledzy mam problem z przejściem misji w żaden sposób nie mogę się dostać na drugi koniec nasypu, przez most nie ma jak a dokoła wszędzie brak podejścia, znalazłem przejscie żeby wejść dalej wyszedłem na cmentarzu i schodząc w dół niema nic Odpal sobie przejście gry na YT i tam sprawdź co trzeba zrobić.
Crew 900 160 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 12 godzin temu, ToxicMan napisał(a): Przed tym zanim się pojawiłem w tym bunkrze musiałem przejść przez portal który mnie tam przeniósł Widzę, że drogę Warty wybrałeś. A to nie grałem tej ścieżki to nie pomogę. Weź zerknij se na youtube na pewno znajdziesz rozwiązanie.
ToxicMan 0 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 10 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Widzę, że drogę Warty wybrałeś. A to nie grałem tej ścieżki to nie pomogę. Weź zerknij se na youtube na pewno znajdziesz rozwiązanie. Niestety szukałem na yt i nic akurat nie znalazłem z tego miejsca gdzie się obecnie znajduje, trochę dziwne bo nie wierzę że tylko ja wybrałem taki scenariusz przejścia gry.
Crew 900 160 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 5 minut temu, ToxicMan napisał(a): Niestety szukałem na yt i nic akurat nie znalazłem z tego miejsca gdzie się obecnie znajduje, trochę dziwne bo nie wierzę że tylko ja wybrałem taki scenariusz przejścia gry. Nie będzie to tu?:
Rekomendowane odpowiedzi