Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie ma sensu się cofać o jakiś tam schowek wczytam godzinkę do tyłu i zobaczę jak nie będzie to olewam ten schowek. Chyba że zmienili to pod jakieś poboczne zadanie bo filmiki pochodzą z przed poł roku nowszych nie znalazłem.

Edytowane przez STALKER
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, STALKER napisał(a):

Nie ma sensu się cofać o jakiś tam schowek wczytam godzinkę do tyłu i zobaczę jak nie będzie to olewam ten schowek. Chyba że zmienili to pod jakieś poboczne zadanie bo filmiki pochodzą z przed poł roku nowszych nie znalazłem.

W łatce 1.5 pozmieniali trochę w tych schowkach. W paru miejscach już nie ma tych rzeczy co były przed łatką. Zrobili pewnie tak bo z początku gry już można było pozyskać przyzwoity sprzęt.

U mnie też brakuje kilku notatek przy ciałach które były przed łatką.

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano (edytowane)

Zobaczymy gram na 1.5.1 więc to może pod jakieś zadanie poboczne zmienili. Zobaczymy. Chcialem zabrać tajemniczą srube z anomali tornado i niestety w wersji 1.5.1 nie ma jej. Ta gra z każdym nowym patchem jest coraz bardziej popsuta.

Edytowane przez STALKER
Opublikowano

Uwierzycie, że po tylu łatkach dalej obrona wioski tatuśka jest dalej spieprzona?  

Druga faza, czyli po odejściu od wioski nie ma informacji o ataku tylko zadanie się aktywuje i już stalkerzy neutralni w ogóle nie walczą tylko stoją i monolitowcy się spawnują bez sensu jak i też inni u mnie np. wolność się zrespawnowała w paczce i się nie ruszali tak samo psy. Ale po zabiciu monilitowców jest zbiórka w budynku głównym i stalkerzy pędzą tam i przenikają przez zamknięte drzwi oczywiście których nie da się otworzyć... 

• Haha 1
Opublikowano
18 godzin temu, Crew 900 napisał(a):

Uwierzycie, że po tylu łatkach dalej obrona wioski tatuśka jest dalej spieprzona?  

Trzeba było grać jak nie była "połatana", to byś takich kwiatków nie miał :hihot:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
19 minut temu, Spychcio napisał(a):

Update silnika do UE5.5.4.

Tego się nie spodziewałem.

Mam nadzieję, że do premiery RTXów6000 gra będzię już w miarę śmigać:E

Tyś to jest optymista :D taaa będzie smigać low detalach na 6090 :E 

Opublikowano
43 minuty temu, galakty napisał(a):

To cały czas w kluczykowniach za 130 zł jest? lol xD 

nadal jest w granicach 120-130 zł

kupiłem klucz do gry w styczniu. jakbym poczekał do stycznia 2026 to może ta gra jakoś by działała.