Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, DyndaS napisał(a):

Mi chodzi o to, że gry są teraz standardowo pobugowane i mają różne problemy techniczne. Osobiście zawsze wolę poczekać na chociaż 2 większe patche, które połatają to do jakiegoś przyzwoitego poziomu.

Powiedziałbym, że to zależy (jaką masz tolerancję)? Drobne bugi/glitche z okazjonalnymi lewitującymi przedmiotami mi nie przeszkadzają. Gamechangery, przez które nie mogę przejść jakiegoś etapu czy częste crashe już tak, ale to bardzo rzadko u mnie występowało.

Oczywiście najlepiej by było, jak by gry był wolne od wszelakich błędów, ale takich nie ma, nie było i nigdy nie będzie.:)

Opublikowano
Teraz, ODIN85 napisał(a):

Mi tam się nawet podoba. Ścin chyba też nie ma.

To chyba inne fragmenty oglądaliśmy, bo ja trafiłem na taki w środku budynku, że albo ogromny stutter, albo z 30 fps.

Czytając komentarze po przetłumaczeniu nie wiem czy gość nie gra czasem na 4090 :E 

Opublikowano
Teraz, DyndaS napisał(a):

To chyba inne fragmenty oglądaliśmy, bo ja trafiłem na taki w środku budynku, że albo ogromny stutter, albo z 30 fps.

Czytając komentarze po przetłumaczeniu nie wiem czy gość nie gra czasem na 4090 :E 

Dałem na koniec bo tam jest dzień i więcej widać.

Opublikowano
22 minuty temu, DyndaS napisał(a):

Dobra, dobra... wersja cyfrowa to jest za darmo na torrentach. No a jak nie ma pudełka, to za co ja mam płacić? :E  

W pudełkach gry biorę tylko na fizycznych nośnikach jak dyskietka czy kartridż :E

Opublikowano
1 minutę temu, PaVLo napisał(a):

:pijaki:

Przynajmniej się postarali i ta wersja pudełkowa jest fajna. To się ceni w tych czasach. Oby tylko gra nie okazała się totalnym guanem :E

6 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Dałem na koniec bo tam jest dzień i więcej widać.

46:10 i dalej. Ten fragment widziałem. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Przypomina mi to jedną grę, kolejna gra gdzie robi się pompki po DA Veilguard :smiech:
obraz.thumb.png.21cb3f2ccdff5de04c868a06836c1532.png

Edit:

Z tego co zauważyłem na tym 2 godzinnym gameplayu, to gra przypomina mi mod Stalker Anomaly, tutaj widać, że jest ona w wersji 2.0, więc sporo ulepszona, wieczorem sam się przekonam jak to będzie działać i wyglądać na moim sprzęcie. Mam nadzieję, że odpalę w takiej jakości jak te filmiki, bo nie jest aż tak źle, jestem ciekaw jak to wyjdzie.

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
47 minut temu, JeanPepin napisał(a):

W ogóle to są osoby który na gamepassie będa próbowały grać? Czy sam jestem  tutaj :E

Zapewne duza czesc, wzialbym na steam, ale nie ma mowy bym na premiere to kupil bo to wielka niewiadoma, a w gejpassie jest jeszcze MSFS 2024, ktory moze i nie dziala, ale za to juz go wydali :E 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, blabla123 napisał(a):

W pudełkach gry biorę tylko na fizycznych nośnikach jak dyskietka czy kartridż :E

Osobiście mam dużą awersję do wersji cyfrowych... Kupuję wersję fizyczną, albo w ogóle. No pomijając niektóre bardzo pojedyncze przypadki.

Opublikowano
2 minuty temu, DyndaS napisał(a):

Kupuję wersję fizyczną, albo w ogóle.

Akurat przy tej grze edycja pudełkowa nie ograniczyła się do samego pudełka z kodem, tutaj jest kilka gadżetów, ładniejsze opakowanie itp, więc jak na fizyczną jakość to przypomina mi to stare czasy gdzie też kupowałem sporo pudełek z takimi bajerami.

• Upvote 1
Opublikowano

@DyndaS

Mi już się nie chce brać pudełek na PC, mam tego pełne szafy, to samo filmy na DVD. Gra będzie warta uwagi to pewnie dla samej zasady i kupię wydanie pudełkowe. Możliwe, że będzie to właśnie S2 ale i tak czekam na recki, patche i dopiero sobie będę tym głowę zawracał pewnie za rok. A przy okazji i jeszcze pewnie będą promki jakieś.

Szkoda, że tak mało indorów jest wydawana fizycznie, to bym pewnie nastukał sporo makulatury :E

Opublikowano (edytowane)

Powiem Wam, ze ta Limitowana edycja, jest na prawdę niezła :salut:

Duża mapa, plakat

297YDfk.jpg

ElMwK7D.jpg

0AOgwv0.jpg

Postarali się też o proszki na serce :')

as7nRRD.jpg

Edytowane przez PaVLo
  • Like 6
Opublikowano
5 minut temu, blabla123 napisał(a):

@DyndaS

Mi już się nie chce brać pudełek na PC, mam tego pełne szafy, to samo filmy na DVD. Gra będzie warta uwagi to pewnie dla samej zasady i kupię wydanie pudełkowe. Możliwe, że będzie to właśnie S2 ale i tak czekam na recki, patche i dopiero sobie będę tym głowę zawracał pewnie za rok. A przy okazji i jeszcze pewnie będą promki jakieś.

Szkoda, że tak mało indorów jest wydawana fizycznie, to bym pewnie nastukał sporo makulatury :E

Mam zamówioną tą limitowaną i do odbioru, ale się wstrzymuję właśnie do recenzji i opinii graczy. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale chyba taki przeciętny średniak... Dowiemy się w przeciągu najbliższej dobry czy dwóch.

Opublikowano
9 minut temu, Reddzik napisał(a):

Akurat przy tej grze edycja pudełkowa nie ograniczyła się do samego pudełka z kodem, tutaj jest kilka gadżetów, ładniejsze opakowanie itp, więc jak na fizyczną jakość to przypomina mi to stare czasy gdzie też kupowałem sporo pudełek z takimi bajerami.

Dokładnie. Dlatego też mi się ta wersja pudełkowa bardzo podoba. Żeby tylko jeszcze gra okazała się dobra :E