Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
@cherbidzięki za zaangażowanie Ja wiem, jak działa radiator, sęk w tym, że te dławiki i małe kostki po prawej stronie pcb (od 2x gniazda 8pin w dół )nie mają z nim kontaktu - oddają ciepło do PCB+podmuch, więc nie chcę im tego podmuchu zabierać, co może zapewnić tylko 2x140, bo 3x92 nie chcę.
Chciałbym mieć jak najmniejszy hałas= jak najmniejsze rpm, więc 140 może nawet będzie miał wyższe ciśnienie niż 120 przy 500-1000 RPM. Jak będzie za dużo uciekać ciśnienia, to zakleję taśmą aluminiową, ja do obudowy nie zaglądam dla przyjemności, drutować można. 😁
U mnie od ukończenia 2 miesiąca życia śpi raczej całą noc. Teraz mniej więcej od 21.30 do 7.
Wylosował się nam model śpiący
Ale też mocno dbaliśmy o te okienka i odpowiednią atmosferę snu. Choć nie wiem czy to coś daje
Niemniej i tak zdarzają się raz na jakiś czas noce jak dzisiejsza że się obudzi na chwilę, zaśnie i znowu się obudzi. A wtedy to ja już nie mogę spać
Niestety, ale musiałem to czytać przed odpisaniem i to nawet kilka razy. Po prostu czytanie tego co napisałeś nie powoduje, że zmienię zdanie na temat tych gier. Chciałem odpisać maksymalnie kulturalnie żeby ciebie nie urazić.
Oczywiście nie musisz mi odpisywać jak nie masz czasu i ochoty. Nie obrażę się.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź